Din lumea filmului

Iata ce rol si-ar fi dorit Milla Jovovich dupa cel din Resident Evil

Publicat: 10 ian. 2017
3

Cum Resident Evil a ajuns la capitolul final – filmul a fost lansat anul trecut, in februarie – protagonista francizei, Milla Jovovich este in cautarea unor titluri care sa ii asigure un loc de frunte la box office. Intrebata de wegotthiscovered.com ce eroina i-ar placea sa interpreteze, actrita a indicat adaptarea unui serial de animatie celebru – Thundercats.

„Mi-au placut intotdeauna aventurile din Thundercats si am auzit ca se va face un film dupa acest serial… Problema este ca sunt un pic cam prea in varsta sa o mai joc pe Cheetara. Din pacate, cred ca timpul in care eram o alegere potrivita pentru acest personaj a trecut…”, a explicat ea.

Un lungmetraj inspirat din serialul anilor ’80 se afla de ceva vreme in lucru. Pana acum, atat Ed Skrein, cat si James McAvoy si-au exprimat dorinta de a juca in film.

Starul de origine ucraineana a inceput recent filmarile la Shock and Awe – o drama legata de invazia din Irak din 2003, planificata de George Bush, in care joaca alaturi de Jessica Biel si James Marsden. Mai are un singur titlu in program, SF-ul Future World (cu James Franco si Lucy Liu), cu lansarea tot anul acesta.

Adauga un comentariu