Diverse

Iata cel mai mare burger din Marea Britanie! – FOTO, VIDEO

Publicat: 14 mart. 2012

Cel mai mare burger din Marea Britanie e o provocare chiar si pentru cel mai flamand client al localului. Imagineaza-ti cum e sa mananci aproape 3 kg de carne de vita, 9 felii de bacon si 9 felii de branza, toate puse intr-o chifla de 30 de cm. In total, 18.000 de calorii, peste limita maxima recomandata pe saptamana pentru un om.

Daca totusi, unii clienti considera ca nu e suficient, patronii localului Burgers at Blacks, din sudul Londrei, ofera si foarte multi cartofi, iar drept garnitura salata verde si rosii. Uriasul burger costa 40 de lire sterline, dar, spun reprezentantii fast-food-ului, nu mai ai nevoie sa mananci o intreaga saptamana!

Inventatorul, Vas Herodotou, proprietarul restaurantului Purlei, spune ca acest burger este ultima provocare in materie de gastronomie. „Am facut cercetari pe internet. Este un local in Norvegia unde se serveste ceva de genul, avand 3 kg de carne, dar al nostru este putin mai mare. Deja avem multi clienti. Cine doreste sa comande, trebuie sa ne spuna cu 24 de ore inainte, pentru ca noi sa avem timp sa pregatim mancarea.”

Burgerul urias, supranumit „Bestia”, nu este singura noutate culinara a acestui an. In ianuarie a fost lansat pe piata The Kidz Breakfast, in Norfolk, un burger ce contine: 12 felii de bacon, 12 feluri de salam si 6 oua.loading...

Adauga un comentariu