Local

Iată cine cântă de Revelion la Iași. Artiștii care vor urca pe scena de la Palat

Publicat: 15 dec. 2019

Municipalitatea a stabilit numele artiștilor care vor urca pe scena de la Palatul Culturii în noaptea dintre ani. Astfel, la spectacolul de Revelion 2019-2020, iesenii ii vor putea asculta, printre altii, pe Irina Rimes, No Stress, Hara, dar și Ovidiu Lipan Țăndărică. primii trei artisti vor cânta minim 45 minute.

Țăndărică ar urma să aibă un recital ceva mai scurt. Valoarea procedurii lansate de municipalitateîn acest caz este de circa 530 mii lei. Procedura care se va derula în aceste zile vizeaza contractarea unei societati de profil care sa se ocupe de organizarea evenimentului. Ofertele trebuie depuse până pe data de 18 decemebrie.

Concertul din noapatea de Anul Nou va incepe la ora 21.00. La miezul noptii va avea loc spectacolul cu focul de artificii. Conform procedurii vor fi trase minim 2.000 d elovituri, spectacolul pirotehnic fiind programat pentru măcar zece minute. Scena urmeaza sa fie amplasata in zona esplanadei d ela Palatul Culturii cu cateva zile inaintea spectacolului.loading...

Adauga un comentariu