Actualitate

Iata componenta noului BIROU POLITIC LOCAL al PNL IASI

Publicat: 12 aug. 2016

Organizatia PNL Iasi a stabilit componenta noului Birou Politic Municipal al filialei. Acesta este compus in marea lui majoritate din membrii fostului PNL si mai putin ai vechiului PDL astfel incat nu a fost respectata paritatea dintre cele doua partide in urma fuziunii. De altfel acesta este cel mai slab Birou Politic al Organizatiei PNL Iasi din ultima vreme. Acest lucru nu surprinde cu nimic dat fiind faptul ca la conducerea organizatiei a fost numit deputatul Anton Dobos, unul din cei mai slabi parlamentari ieseni.

Din componenta biroului lipsesc nume importante cum ar fi: Marius Sorin Danga (fost presedinte ales al organizatiei municipale PNL Iasi si actual consilier judetean PNL), Dragomir Tomaseschi (fost co-presedinte al organizatiei municipale PNL Iasi), Laurentiu Navodaru (fost vicepresedinte al organizatiei municipale PNL Iasi), Zlate Ionut (fost vicepresedinte al organizatiei municipale PNL Iasi), Petru Avram (fost vicepresedinte al organizatiei municipale PNL Iasi si actual director al Administratiei Bazinale de Ape- Prut Barlad si consilier judetean PNL).

Dintr-o lista numeroasa de nume disparute peste noapte din conducerea organizatiei municipale PNL Iasi, a fost schimbat din radacini si secretariatul general, Daniel Juravle si Radu Negrescu (fosti secretari generali ai filierei municipale) impreuna cu adjunctii lor, Grigore Nepotu, Cristian Nistor, Theodor Pantilimonescu si Silviu Tiron, ei fiind inlocuiti de catre Romeo Vatra, secretar general si de catre Sever Andrei si Dan Grosu, secretari adjuncti. 

In urma validarii acestui birou, fost presedinte al filialei municipale PNL Iasi si-a exprimat pe retelele de socializare nemultumirea si incorectitudinea actualui presedinte, Dobos Anton:

«Odata cu decizia BPJ de ieri prin care s-a validat noul Biroul Politic Municipal propus de dl. presedinte Anton Dobos ia sfarsit activitatea mea de 13 ani in conducerea acestei organizatii. Revin de astazi in randul membrilor simpli. Urez mult succes si intelepciune noii echipe de conducere si o asigur ca voi fi la treaba ori de cate ori este nevoie.»

Un alt factor cu semn de intrebare este disparitia din biroul municipal al membrilor din Forta Civica si marea majoritate a celor din vechiul PDL. Intrebarea este daca membri alesi prin vot din vechiul birou vor avea un cuvand de spus la urmatoarele sedinte ale partidului sau se va continua numirea birourilor fie ele si interimare dupa diferite interese personale?!
Componenta Biroului Politic Local Interimar al PNL Iasi este prezentata mai jos.

Comentarii
  • Dintre toți imi pare rău de Juravle si echipa de tineri pe care o construia acolo. Cand intram in sediu, chiar daca am o vârsta, ma simțeam tânăr ca si ei. Plus ca erau foarte amabili si pt vârsta pe care o au știau si destula politica. Nu vreau sa spun mai multe însă Juravle are si o inma mare pt ca plătea din buzunarul propiu pt noi cei cu ani mai multi sa mergem la petrecerile organizate de noul an sau alte momente de socializare. Poate se vor întoarce sau poate si noua echipa o sa fie buna, dar cred ca trebuiau prinși in birou si ei pt ca aveau planuri bune si erau oameni corecți!

  • Toti cei care nu au prins un loc de consilier acum sunt in BPM?PNL Iasi va avea un scor bun la viitoarele alegeri undeva la 15% din voturi.

  • Marleti.
    Auzi la ei logoca:sa desfintezi un BPM ales prin votul a 350 de membri si sa numesti pupinc.uristii si parvenitii si lingaii.
    O sa aveti voturi din *****….

Adauga un comentariu