Magazin

Iata cu ce DIVA a plecat Catalin Bordea in concediu – FOTO

Publicat: 12 aug. 2013

Aflat in vacanta, dupa un nou sezon de succes al emisiunii „Un Show Pacatos”, Catalin Bordea petrece clipe magice in Grecia.

Actorul si colegul de platou al lui Dan Capatos se afla, zilele acestea, pe insula Zakinthos. Dar nu singur, ci alaturi de o superba bruneta.

Noua iubita a lui Catalin Bordea este Livia Eftimie, o tanara din Macin, Tulcea, care este stabilita in Capitala. In varsta de 26 de ani, tanara este instructor de kangoo jumps, ceea ce explica trupul ei perfect.

Cei doi traiesc o frumoasa poveste de iubire pe pamant grecesc, dovada in acest sens fiind numeroasele fotografii postate atat pe pagina de socializare a lui Catalin, cat si pe cea a Liviei.

Mai mult, la una dintre fotografiile in care apar impreuna, tanara a scris si versuri de dragoste, semn ca sageata lui Cupidon si-a atins tinta. Ba chiar, la un moment dat, Livia a postat un mesaj cu dedicatie pe pagina sa: „Merg cu el spre infinit”.

Cine este „pacatosul” Bordea

Catalin Bordea este unul dintre veteranii stand-up-ului romanesc si unul dintre membrii cu vechime ai trupei de stand-up comedy Cafe DeKO. De profesie actor, el mai este cunoscut si pentru rolul „Giani” din serialul „Fete cu lipici”.

Bordea este si o figura prezenta pe ecranele televizoarelor. A debutat in televiziune cu rubrica „Jurnal de Bordea” din cadrul emisiunii „Oops” de pe Antena 2, iar, din toamna lui 2012, este coprezentator la emisiunea „Un Show Pacatos” de la Antena 1.

Comentarii
Adauga un comentariu