Magazin

Iata cu ce surprize a fost asteptat Fuego acasa de Paste

Publicat: 23 apr. 2014

Paul Surugiu este intotdeauna in lumina reflectoarelor. Artistul este foarte iubit si, la randul sau, incearca, prin melodiile sale, sa isi rasplateasca publicul. Apoi, cand cortina cade, el se retrage acasa, langa persoanele cele mai dragi sufletului sau, bunica si mama.

Asa s-a intamplat si zilele acestea, cand Fuego si-a petrecut vacanta pe plaiurile natale, in Turda, in Muntii Apuseni. Aici si-a intalnit oamenii care i-au marcat copilaria, profesori dragi si a rememorat momentele in care visa sa devina artist. Tot aici, mama si bunica sa l-au asteptat cu surprize, cu bunatati traditionale si cu o multime de amintiri. Mai mult, bunica i-a daruit, spre surprinderea sa, un album de colectie, cu toate fotografiile din copilaria lui, de cand a crescut impreuna cu ea.

Citeste si Cea mai tare gluma cu Fuego, de Craciun, face furori pe Internet

„De Paste, m-am regasit acasa, in Turda natala, in locurile in care visam altadata ca prin muzica, voi putea atinge implinirea. Aici am gasit-o pe bunica, pe mama, si va marturisesc ca nu puteam face o alegere mai potrivita decat aceasta, de a petrece printre amintiri. Bunica  Ileana mi-a facut o surpriza inedita. S-a chinuit, mai multe luni, sa adune toate starile impregnate in imagini din copilaria mea, din vremea in care ii eram in grija pana cand incepusem sa invat de la ea tainele bunului simt, respectul si cumpatarea.

Citeste si Fuego i-a dat o lectie lui Tudor Chirila dupa ce i-a BATJOCORIT mama

Si credeti-ma, nu e nimic mai emotionant decat sa descoperi ca imaginile cuprind ani, povesti si experiente, si ca undeva, pe tot parcursul formarii tale, bunica ti-a vegheat pasii, din umbra. De asta trebuie ca, atat timp cat mai traiesc, sa ne putem bucura de prezenta lor, pentru ca apoi, fotografiile nu ne vor reda bucuria glasului si-a privirii”, ne-a marturisit Fuego emotionat.

Citeste si Fuego, cadou „minune” pentru Madalin Ionescu!

In plus, dincolo de familie, periplul lui Paul Surugiu prin Ardeal continua. Dupa redescoperirea locurilor incarcate de farmec ale Romaniei, Fuego a vizitat muzeul lui Octavian Goga de langa Cluj, amintindu-si de examenul sau de admitere la Institutul de Teatru, atunci cand a interpretat o creatie a marelui poet.

Sursa: wowbiz.ro

Adauga un comentariu