Mozaic muzical

Iată cum arată acum Julia Chelaru. Fosta componentă a trupei Exotic s-a schimbat total – Foto

Publicat: 15 ian. 2021
Formatia Exotic la inceputul anilor 2000 imbracate colorat
Julia Chelaru a pierdut lupta cu kilogramele si arata total diferit

A fost una din cele mai focoase cântăreţe de pe scena muzicală din România, iar acum Julia Chelaru a surprins prin modul cum arată. În anii 2000 făcea furori alături de trupa Exotic. În ultimii ani a pierdut lupta cu kilogramele şi nu mai arata deloc ca înainte.

După divorţul de fostul său soţ, Bogdan Jianu, cântăreaţa a pierdut lupta cu kilogramele, iar silueta ei trasă prin inel de altă dată, a rămas istorie.

Cum arată Julia Chelaru, cântăreaţa care făcea furori în anii 2000

Totul părea că se desfășoară în parametrii normali între Julia și Bogdan, în 2016 cei doi au decis să divorțeze, iar de atunci cântăreața a avut parte de multă suferință. O bună perioadă a fost captivă în ghearele depresiei, însă a avut noroc cu ajutorul primit din partea prietenilor.

„Este adevărat! Ne-am despărțit oficial de mai multă vreme, dar nu am vrut să ne punem pe tapet viața persoanală, întotdeauna, am fost discreți în această privință! Acum, fiecare merge pe drumul lui! Era inevitabil să nu se afle! Totuși, vă spun sincer, ne-am separat pe cale amiabilă și suntem în continuare în relații bune”, declara Bogdan Jianu.

Relația dintre Julia și Bogdan a fost una frumoasă, divorțul le-a adus mai multă liniște și noi perspective. Așa se face că, după ce și-au spus adio și-au găsit fericirea în brațele altor persoane. Julia alături de un bărbat care corespunde cerințelor și dorințelor sale, iar Bogdan Jianu în brațele Cătălinei Ponor.

„Sunt liberă, dar îndrăgostită! Sunt foarte fericită, e bărbatul pe care mi-l doream, cred că e mâna destinului. Ne distrăm, ne place viața, vrem deocamdată să lăsăm lucrurile așa cum sunt și totul să vină de la sine. Mă simt o femeie liberă, în sensul în care sunt într-o perioadă în care mă simt bine cu mine”, a declarat Julia Jianu pentru click.ro.

Fostul soţ al cântăreţei a cerut-o de soţie pe Cătălina Ponor

Bogdan este actor, Cătălina Ponor îl susține tot timpul și chiar merge la premierele sale, atunci când îi permite programul. Cătălina Ponor și Bogdan Jianu se cunosc de 14 ani, însă de-abia acum doi ani au avut curajul să formeze un cuplu.

”Cătălina şi Bogdan se iubesc de aproape doi ani, au o relaţie frumoasă, curată. Au în comun iubirea pentru animale, pentru câini şi cai. Bogdan îl interpretează de 7 ani pe Vlad Ţepeş în filmele sale, iar gimnasta a fost prezentă de multe ori la reprezentaţiile lui. Tot el i-a predat primele lecţii de echitaţie. Fac un cuplu frumos, iar prietenii mai glumesc câteodată şi spun că ar fi interesant un film de dragoste intitulat «Laleaua Neagră şi Dracula». Cătălinei i se spunea Laleaua Neagră, iar Bogdan şi-a căpătat acest alint după ce l-a interpretat pe Ţepeş”, a spus o persoană din apropierea celor doi.

Fosta gimnastă Cătălina Ponor se iubește cu regizorul și scenaristul Bogdan Jianu, deși între ei este o diferență de 18 ani. Cătălina (32 de ani) și Bogdan (50 de ani) se cunosc de aproape 15 ani. Pe atunci ea era într-o relație cu gimnastul portorican Tommy Ramos, iar el era căsătorit cu cântăreața Julia Chelaru.

Nu putem spune cu exactitate dacă această veste a influnetat modul în care arată acum Julia Chelaru, cert este că transformarea este una extrem de mare.

Nici fosta colea de trupa a Juliei, Claudia Pătrășcanu nu o duce prea bine. Aceasta trece printr-un divorţ extrem de greu cu Gabi Badalau.

Adauga un comentariu