Actualitate

Iata cum arata cel mai mare bordel politic din Romania

Publicat: 06 ian. 2015
1
Un utilizator Facebook a realizat o harta care prezinta viziunea acestuia asupra circuitului mafiot din politica romaneasca si „capii” acestei retele. Este harta care reda unificarea dreptei, comparata cu un adevarat bordel politic, construit de noul PDL si „mafia politica de rit vechi”. Iata ce a fost scris pe pagina Facebook „Pentru Constitutie„.
„Povestile de success nu sunt deloc intamplatoare, ele se construiesc in timp cu o oarecare migala si nu in pripa, pe genunchi in sala, fie si ea a Parlamentului. Nu cred ca voi declansa vreun scandal sau vreo veritabila panica morala in sanul Dreptei sau Stangii romanesti prin cuvintele tastate mai jos, cu toate ca, parerea mea este ca-ar cam fi cazul. Ne amintim cum, in laboratoarele subterane, au fost preparate in eprubetele matrozului alchimist, solutii castigatoare, fie accelerand procesul de votare din diaspora la un ritm fantastic care aminteste de viteza luminii, de a ramas Geoana cu buzele umflate, fie asmutind diaspora contra compatriotilor platitori de taxe si impozite in saracita Romanie, de-a dat Ponta in balbaiala.
Tot asa ne amintim de fragmentarea PDL ului in puzderie de partidulete care mai de care mai nastrusnic, amintind numai de Alba ca Zapada. Dar ce sa vezi mari Doamne, vorba povestilor, in loc de o politica imaculata, sau macar curatica, spalatica si frumos mirositoare, Alba ca Zapada a fost repede repejor aruncata prin noroi si murdarita de numa’ numa’. Parasutele, dupa „primul salt”, s-au inmultit ca ciupercile dupa ploaie, iar fost intitulatii PDL-isti, fost fost intitulati PLD-isti, fost fost si iar fost intitulati PD-isti, ca mai fusesera si mai inainte fost, fost, fost si iar fost, nu se mai pune, au inceput sa-si puna poalele in cap si sa-si afiseze cu nesimtire desuurile de culori dubioase. Ce-i drept, tonul la deschiderea Bordelului acesta Politic a fost dat in momentul in care s-a parafat creearea USL-ului, o chestie politica incerta, in care nu se stia cine era la fraie, stanga sau dreapta. 
Si uite asa, traficul cu interese politice s-a transformat pe din fata, intr-o adevarata industrie cu ajutorul careia a fost spurcat, in premiera mondiala, un popor intreg, adica noi, romanii. Bordelul de Criza, cum il denumesc unii deontologi, ofera ” promotii” de 3 si chiar 4-5 intr-unul, adicatelea, platesti odata, printr-un vot si, in schimb, EI , cei pe care i-ai votat, ti-o trag cu nemiluita, de ma si intreb, oare nu cumva si noua „ne place” acest masochism politic, economic si social , stare in care ne tot balacim de un sfert de secol incoace?! Romanii se zbat intr-un marasm economic greu de inchipuit intr-o lume normala, iar Bordelul Politic Roman prospera, predandu-si unii altora cursuri intensive de perfectionare reciproca.
Un alt adevar, nu prea spus, este si acela ca, PDListi ne-au trecut prin criza cu pretul punerii temeliilor acestui Bordel Politic Roman, cea mai parsiva forma de guvernare posibila, incredibila de-a dreptul! Romanii nu vor uita, cred eu, niciodata, crizele de isterie ale Intaiului Matroz, orgoliile sale de mascul alfa, care si-a bagat si si-a scos ce a vrut muschii lui, in ce si , mai ales in cine si-a dorit. Proxenetii si pestii creatori ai Bordelului Politic Portocaliu, dati la fund dupa ce Piata Universitatii le-a spart usa si le-a furat afacerea, au aparut din apele lor tulburi, dand vartos din coada pe langa Mos Craciunul neamt la origine. Nu degeaba, stiu ei foarte bine ca printre cele mai mari Bordeluri sunt si cele nemtesti. Sa mai incerc a-i enumera. Va las pe dumneavoastra sa faceti o lista cu ei, ce au fost si cine au ajuns. Si inca nu s-a terminat impartirea functiilor”.Adauga un comentariu