Magazin

Iata cum arata ELEVA DE 10 – GALERIE FOTO

Publicat: 09 iul. 2013

Alina-Gabriela Negrea se numeste si este bucuresteanca de 10 de la BACALAUREAT 2013. Tanara a terminat Colegiul National „Sfantul Sava” din Capitala si spune ca nu are ce sa-i reproseze sistemului de invatamant romanesc.

Alina a terminat specializarea MatematicaInformatica si a fost declarata utilizator experimentat al limbii romane la sesiunea de vara a BACALAUREAT 2013. La fel de bine s-a descurcat si la proba de competente digitale.

Cat despre probele scrise, cele care le dau cele mai multe batai de cap elevilor romani, Alina a luat 10 si la romana, si la matematica si la chimie organica – materie de care spune ca este indragostita.

Tanara vrea sa urmeze cursurile Facultatii de Chimie. Inca nu s-a gandit la o specializare, insa spune ca cel mai probabil va ramane la prima dragoste – chimia organica.

Modesta si diplomata, Alina a declarat ca nu are ce sa-i reproseze nici Ministrului Educatiei, nici sistemului de invatamant romanesc. Daca muncesti mult, nu poti sa ai decat rezultate satisfacatoare, este de parere tanara. Iar cu o asa filozofie de viata, nu poti ajunge decat departe.

Noi ii uram multa bafta in continuare si ii tinem pumnii la admiterea la facultate!

Sursa: cancan.ro

Comentarii
Adauga un comentariu