Actualitate

Iata cum arata Scoala Seven Hills de la Palas Iasi – UPDATE GALERIE FOTO,VIDEO

Publicat: 26 iun. 2014

Astazi, incepand cu ora 10:00, parintii au venit la Scoala Seven Hills, acolo unde, de Ziua Portilor Deschise, colectivul din cadrul institutiei de invatamant a prezentat oferta educationala, precum si dotarile scolii. Incepand cu anul scolar 2014 – 2015, in Complexul Palas din Iasi va functiona prima scoala internationala din nord-estul tarii, cu predare exclusiv in limba engleza.

Citeste si Au inceput inscrierile la Seven Hills, prima scoala internationala din Iasi

Este vorba despre Seven Hills International School, zeci de parinti fiind deja interesati sa-si inscrie copiii pentru a urma cursurile in cadrul institutiei de invatamant preuniversitar. Parintii care doresc sa le ofere copiilor o educatie dupa curriculum britanic, in conditii ultramoderne, ii pot inscrie deja la noua scoala. Pentru inceput, vor functiona o grupa de gradinita, clasa pregatitoare, clasa a V-a si clasa a IX-a.

Citeste si Scoala Internationala Seven Hills a fost lansata la Palas Iasi – FOTO,VIDEO 

Comentarii
  • Arata ca o scoala pentru parveniti, cum altfel? Paturicii societatii isi vor duce progeniturile sa invete in conditii pe care, cred ei, le merita.

  • Ce face cu Wurbrand? S-a terminat?
    De ce atatea scoli particulare? Unde sunt rezultatele? Pe la olimpiadele judetene, nationale nu s-au remarcat cu rezultate.
    Dintre toate scolile particulare inscrieti copii la Sc Varlaam unde copii invata si despre D-zeu si cu frica de acestea, ca si asa traim intr-o societate fara nici o conduita. Cred ca conduita morala trebuie sa primeze, nu putem sa traim aiurea si nicaieri.

    • Wurmbrand-ul este o scoala foarte buna, care nu mai este condusa de doamna Liliana ci de ginerele ei, de ceva ani.. Si la aceasta scoala se invata despre Dumnezeu si se pune foarte mult accent pe caracterul omului.

  • frumoase lucruri care se întampla în orasul cu pretenții de capitala culturală europeană care NU are canalizare pe multe străzi, printre care și șoseaua Bârnova, aflată în intravilanul orașului Iași

Adauga un comentariu