Bursa Barfelor

Iată cum fac știrile deontologii de la Ziarul de Iași – FOTO

Publicat: 13 ian. 2021

Babele bârfitoare încep rubrica de astăzi cu una despre gazeta lui Toni Hoțac, șăful de la Ziarul de Iași. Babele nu au putut să nu observe cam cum se fac știrile la gazeta menționată. Cu 24 de ore în urmă, gazeta bâzăitoare a publicat o știre despre venirea la Iași a lui Jumbo, un magazin de jucării. Știrea a fost prezentată și aruncată în spațiul public. Când Hoțac a văzut că informația merge prea bine pe gazeta bâzăitoare, s-a gândit să tragă și el ceva de pe pierderea asta. Nimic de comentat până acum. La câteva ore de la apariția știrii, Ziarul de Iași preia informația, dar nu de la băzâitori, ci printr-un site intermediar care are legătură cu Toni Hoțac. Numai că, ce nu știu cei de la gazeta de la Gară e că au copiat cuvânt cu cuvânt din știrea originală a bâzâitorilor.

Babele nu știu dacă ar trebui să se simtă măgulite, că au ajuns să fie publicate în Ziarul de Iași. Oricum ar fi, slugile lui Toni Hoțac puteau să rescrie informația și nimeni nu ar mai fi comentat. Babele atașează la rubrică și printscrinurile cu dovezile furtișagului. Totuși, în Iași se cam știe cam ce înseamnă deontologia lui Toni Hoțac. Babele vor discuta cu colegii de redacție să mai publice știri de impact, ca să aibă și onlainul lui Toni Hoțac ce să mănânce sau firma aia pe care a botezat-o în plină pandemie de coviduț.

 

 

Comentarii
  • Si daca a luat de pe alt site, care-i problema? Intrebati-i pe aia cu siteul de ce nu va citeaza, daca informatia originala a fost a voastra.

  • oooo,b abelor va fac o vizita…pe claudiu asimionesi sa-l ajutam sa mai cheleasca putin,cu o prea sfanta pula…abia astept sa va cunosc!sa va simt,transpiratia de pe fata!

Adauga un comentariu