Bizar

Iata cum in Romania se fura la pompe cand angajatul de la benzinarie ii spune soferului: “Pot sa va ajut?”

Publicat: 17 iul. 2018

Care dintre noi s-a gandit oare ca fraza “Pot sa va ajut?” pe care o spune angajatii benzinariilor soferilor, poate provoca mai multe pierderi decat ajutor. In Romania totul este posibil, chiar si furtul. In unele situatii angajatii de la benzinarii pot aduce pagube clientilor. Cu cativa ani in urma s-a intamplat asa caz, care a fost relatat de un motociclist pe un forum. “Ma intorceam de la lucru la ora 22 si am intrat la o benzinarie care era in drum. Am pus benzina si am sters geamul.

Peste doua pompe era o doamna de vreo 40-45 de ani. Angajatul de la pompa i-a propus ajutor la care femeia a spus cat sa toarne, dupa care s-a dus la casierie. Barbatul de la pompa a scos un bidon de vreo cinci litri si l-a umplut imediat dupa care a continuat sa toarne in rezervorul masinii. Femeia s-a intors si a achitat suma care se cuvenea. Chiar nici prin cap nu mi-a trecut asa ceva.” A spus motociclistul nedumerit.

“Din acel moment, imi fac singur plinul, nu mai am incredere in nimeni, sau nu las din vedere pe angajatul benzinarie ca nu cumva sa-si umple bidoanele cat nu sunt de fata.” A mai adaugat motociclistul.loading...

Adauga un comentariu