Magazin

Iata cum isi petrece vacanta Axinte de la „Vacanta mare”

Publicat: 12 aug. 2013
1

Florin Petrescu, alias Axinte, a auzit din gura unei batrane ceea ce nimeni nu isi doreste sa auda. Ei bine, femeia l-a oprit pe strada si i-a zis pe sleau, citam: „Esti prost rau, bre!…”

Actorul-impresar nu s-a lasat, totusi, daramat de franchetea doamnei. A zambit politicos, iar astazi chiar se amuza pe seama intamplarii. Mai ales ca, vorba aceea, se vede cu ochiul liber contrariul, in viata reala.

De exemplu, nu demult si-a cumparat un apartament de lux, undeva in Mamaia, in care se bucura, impreuna cu sotia si fiul lor, de un living imens, o baie cu jacuzzi, un dressing spatios si doua balcoane unde adora sa incinga gratare.

Cat e vara de lunga, membrii familiei Petrescu stau pe plaja. Axinte sta intins pe sezlong, baietelul lui se balaceste in mare iar sotia, care arata superb, se bucura de razele soarelui dar si de privirile admirative ale turistilor.

Florin Petrescu si familia lui petrec cel putin doua luni pe an in acest decor boem. Vara, cele mai mari castiguri sunt pe litoral, asa ca in sezonul cald, impresarul isi muta sotia si copilul in apartamentul de lux pe care l-a achizitionat de curand. E un fel de vacanta prelungita, de care se bucura insa mai mult Carmen si micutul Edi, caci el este mai toata ziua plecat.

Florin si Carmen sunt de 11 ani impreuna, asa ca au ajuns sa isi cunoasca foarte bine capriciile, defectele, dorintele… De altfel, cei doi au stabilit inca de la inceput o regula foarte clara: ea nu il insoteste pe Axinte in turnee, el nu merge cu sotia la cumparaturi.

Adauga un comentariu