Magazin

Iata cum poti prevenit cele mai comune boli din timpul verii! Apa este secretul remediului

Publicat: 19 aug. 2019

Poti preveni cele mai grele 
Gastroenterocolita, deshidratarea si insolatia sunt printre cele mai frecvente boli ale verii. Acestea pot fi evitate cu ajutorul apei. 

Gastroenterocolita
Pentru a evita gastroenterocolita acuta trebuie sa luati masuri de igiena extrema in manipularea si conservarea alimentelor, atat la domiciliu, cat si in unitatile de catering, precum si evitarea alimentelor neincalzite in perioade cu temperaturi extreme, pentru a preveni intoxicatii alimentare.

Deshidratare
In cazul deshidratarii trebuie sa beti multa apa. Oamenii in varsta trebuie sa bea proximativ 8 pahare de apa pe zi, anticipand senzatia de sete. Este important ca si copiii sa se hidrateze atunci cand fac orice fel de activitate in aer liber, in special in zilele foarte calduroase. Cereti-le sa bea apa inainte de a incepe. Ofera-le un pahar cu apa la inceputul zilei, amintindu-le ca este esential sa incepi ziua bine hidratat. La pranz si cina, puneti apa pe masa si spuneti-le cat de important este sa transportati, prin corpul vostru, nutrientii si vitaminele esentiale pentru dezvoltarea si cresterea lor.

Insolatia
Pentru a evita insolatia trebuie sa incercati sa va protejati de soare si sa beti apa in mod regulat.

 loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit