News Flash:

Iata cum prepari salata de sfecla rosie astfel incat sa functioneze ca un bun medicament

17 Octombrie 2017
429 Vizualizari | 0 Comentarii
Sfecla rosie
Consumata in otet, proaspata sau coapta, sfecla este un superaliment pentru organism si compania ideala pentru orice friptura. Cea mai buna salata se face cu sfecla coapta in cuptor sau pe gratar. Reteta simpla a delicioasei garnituri, care poate fi asezata langa orice friptura sofisticata, o are Gela Dumitrache. Invatatoare in comuna Unirea, gospodina indragostita de gatit pregateste bunatati de toate felurile. Retetele preparatelor sale pot fi descoperite pe blogul “cufarulcubucurii.wordpress.com. 

Ingrediente: 
sfecle medii 
2 linguri ulei de masline 
o bucata hrean 
sare
piper
otet, dupa gust 

Citeste si Trei alimente care regenereaza ficatul. Include-le imediat in alimentatia ta

Mod de preparare pe culinar.bzi.ro
                                 
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sfecle hrean
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1583 (s) | 22 queries | Mysql time :0.043650 (s)