Fashion

Iata cum putem purta sacoul

Publicat: 08 mai 2019
6

Piesa de baza in garderoba oricarei doamne, sacoul nu mai este demult intrebuintat exclusiv evenimentelor si ocaziilor speciale, devenind un articol pe care il putem integra cu usurinta in tinutele de zi cu zi, fie ele si sport.

Sa nu mai vorbim de cat de practic este, mai ales in zilele de primavara, cand avem nevoie de „ceva usor, de luat peste”.

Asadar, daca v-am convins si simtiti ca puteti imbratisa aceasta abordare relaxata a unei piese consacrate in zona diametral opusa, iata cateva moduri in care o puteti integra in tinute.

In combinatie cu colantii de ciclism
Poate cel mai raspandit trend al anului, colantii de ciclism pot fi integrati cu usurinta in orice tinuta. Chiar si impreuna cu un sacou. Si rezultatul va fi unul spectaculos, chiar si fara a depune un efort major.

Vezi si: Ce bijuterii sa porti in functie de eveniment?

Cu jeansi si un tricou
Si cel mai basic outfit poate fi revigorat cu ajutorul unui sacou supradimensionat. In acest caz, puteti opta pentru orice textura sau culoare, avand in vedere ca restul tinutei permite acest lucru.

Cu o curea in talie
Puteti avea senzatia ca un sacou supradimensionat „va inghite”, dezechilibrand complet proportiile naturale ale corpului. Acesta impresie este frecventa in randul minionelor. Totusi, pentru a o elimina, puteti adauga o curea in talie, peste sacou, astfel accentuandu-va formele. Atentie insa, cureaua trebuie sa fie lata, sau medie, pentru ca efectul vizual sa fie unul placut.

Parte dintr-un set
Seturile ne fac viata mai usoara. Iar in acest caz, sacoul supradimensionat impreuna cu niste pantaloni in aceeasi nuanta, poate trece drept elegant, dar si casual, in functie de top, accesorizare si incaltari.
Adauga un comentariu