Celebritati

Iata cum se vor imbraca Cabral si Andreea Ibacka la botezul fiicei lor – FOTO

Publicat: 23 apr. 2019
6

Cabral si Andreea Ibacka se pregatesc de marele eveniment, botezul fiicei lor Namiko. S-au gandit deja la organizare, au pus totul la punct mai ales ca a ramas foarte putin timp pana in luna mai. Ama flat ce haine vor imbraca si ei si nasii! 

Botezul va avea loc in luna mai, probabil pe la sfarsit, atunci va fi vremea ceva mai prietenoasa. Nu vor o petrecere foarte mare, ci un eveniment restrans, in familie, la care sa participe si prietenii apropiati. Asadar, ei s-au gandit sa imbrace costume populare. Micuta Namiko va avea port traditional, asa si parintii, dar si nasii, familia Fodor.

Vezi si: Luciu a semnat! Iata in ce emisiune va fi prezenta

„Botezul va fi in luna mai pentru ca asteptam sa se incalzeasca afara, sa facem ceva in aer liber, restrans, cu cativa prieteni. Nu ne dorim mare tam-tam pe tema aceasta. Important este sa mergem la biserica dupa care va fi un gratar intre prieteni, nu va fi la un restaurant. Va fi ceva cat mai intim, mai ales ca ne dorim sa abordam o tematica romaneasca.

As vrea sa ne imbracam in port romanesc, in ie, chiar si baietii plus nasii Razvan Fodor  si sotia lui, Irina . Preparatele vor fi cu specific romanesc, asa ne dorim noi', a spus Andrea Ibacka, pentru click.ro.

Adauga un comentariu