Actualitate

Iata cum vor arata buletinele de vot de la Referendumul din 26 mai – FOTO

Publicat: 15 mai 2019

Biroul Electoral Central a prezentat buletinele de vot pentru referendumul din 26 mai 2019, care va avea loc in aceeasi zi cu alegerile europarlamentare.

Noua majoritate parlamentara

Mihai Fifor: Voi vota doar la alegerile pentru Parlamentul European

Klaus Iohannis, referitor la remaniere: Le-am dat pesedistilor refuzul meu si-n scris ca sa inteleaga mai bine
Autoritatile au decis ca romanii vor primi trei buletine de vot. Unul pentru Parlamentul European si alte doua pentru intrebarile de la referendum.
Astfel, in sectia de votare vor fi cate trei urne, iar validata va fi intrebarea care intruneste cvorumul.

Comentarii
  • Și uite așa ne complicăm iarăși singuri. Va fi un ,,ghiveci” de buletine de vot în urnele de votare, de comisiile secțiilor de votare, vor termina dimineață ,,tămbălăul”. Pentru referendum nu se putea pune doar un buletin de vot cu mai multe foi ??? ce trebuiau două buletine de vot pentru așa-zisul referendum care dacă va fi validat, cred că se va întâmpla ca și referendumul pentru reducerea numărului de lipitori din parlament adica nu se va aplica niciodată. Dar, cum era să îi facă pe oameni să iasă la vot ??? punând și un… ,,referendum”, cu teme care sunt mai de interes. Dacă lăsau numai alegeri europarlamentare, aveau prezență la vot, cât au avut și la tentativa aia de așa-zis ,,Referendum pt familia tradițională”, pt că electoratul nu cred că s-ar fi agitat să iasă la vot și să voteze niște hiene politice ca să se ducă să frece menta în parlamentul UE pe salarii mari.

Adauga un comentariu