Eveniment-Social

Iata cum vor arata subiectele la Evaluarea Nationala

Publicat: 18 mai 2014
1

In contextul in care, anul acesta, elevii claselor a II-a, a IV-a si a VI-a vor sustine, pentru prima data, teste la Evaluarea Nationala (EN), Ministerul Educatiei Nationale (MEN) a publicat modele de teste suplimentare. Asta pentru a-i ajuta pe elevi sa se pregateasca mai bine. Acestea vor demara începând cu 28 mai 2014, cu o amânare de aproape o luna. Notele nu vor fi trecute in catalog, evaluarile urmand sa se desfasoare in clasa, iar elevii nu vor fi separati cate unul in banca.

Citeste si: ATENTIE. Vezi rezultatele la Evaluarea Nationala, dupa solutionarea contestatiilor

Testele vor fi pe mai multe numere, astfel incat doi elevi care stau unul langa celalalt nu vor avea aceleasi subiecte. Calendarul complet al acestor evaluari este urmatorul: 28 mai – clasa a IV-a la Limba romana, 29 mai pentru clasa a IV-a la Matematica, 30 mai – clasa a IV-a pentru Limba materna; 2 iunie – clasa a II-a la scris si citit in Limba romana, 3 iunie – clasa a II-a la scris si citit in Limba materna, 4 iunie – clasa a II-a la Matematica; 5 iunie – clasa a VI-a pentru Limba si comunicare, respectiv 6 iunie la clasa a VI-a pentru Matematica si Stiinte ale Naturii.

Citeste si: Rezultate teribile la simularea Evaluarii Nationale la Iasi – UPDATE FOTO,VIDEO

Subiectele pot fi consultate aici: http://subiecte2014.edu.ro/2014/evaluarenationala2/modeleteste/, clasa a II-a, http://subiecte2014.edu.ro/2014/evaluarenationala4/modeleteste/, clasa a IV-a, iar de aici: http://subiecte2014.edu.ro/2014/evaluarenationala6/modeleteste/, pentru clasa a VI-a.

Adauga un comentariu