National

Iata de ce vrea Mircea Diaconu sa candideze pentru Cotroceni! Explicatia actorului

Publicat: 25 aug. 2019

Mircea Diaconu sustine ca isi doreste sa candideze la prezidentiale ca independent si afirma ca va accepta sprijinul oricarui partid politic sau al oricarui om care doreste sa-i fie alaturi.

„Am ales sa fac aceasta conferinta de pe scarile Ateneului pentru ca aceasta cladire este o forma de civism a poporului roman. Astazi pare ca nimic nu se mai poate, toate canalele sunt blocate. Eu vorbesc despre radacini, este vorba despre puncte identitare, ori un popor are nevoie de radacini. Ceva care creste fara sa aiba radacini nu are nicio sansa. Cred ca acest loc poate fi un punct de renastere a natiei. Intentia mea este de a incerca sa candidez la prezidentiale. Azi doar spun ca as incerca pentru ca sunt enervat, nemultumit. Faptul ca vreau nu este suficient, pentru ca este nevoie de 200.000 de semnaturi, aproape imposibil de strans de catre un om cu 2 maini si 2 picioare. In 2014 am primit sprijin din partea oamenilor si cer in acest moment acelasi gen de sprijin.

Noi in momentul asta functionam anormal: un partid isi pune presedintele de partid sa candideze la prezidentiale, el castiga alegerile si isi da demisia formal, pentru ca el nu poate fi presedintele tuturor. Ori functia de presedinte nu este una politica, cel putin asa scrie in constitutie. Eu cer sprijinul pentru un vis, nu este nicio negociere. Eu vreau au altfel de demers si ma bucur de orice sprijin al oricui, ALDE, Pro Romania si oricine mai doreste sa-mi ofere sprijin. Eu imi doresc sa discut cu toata lumea, nu bat la nicio usa, usa este a mea. Eu sunt un om banal, cel mai banal om din Romania, am doar doua maini si doua picioare. Sunt un om cu doar doua nume, printre putinii oameni din Romania, dar tocmai de aceea sunt un om banal.”, a spus Mircea Diaconu, pe scarile de la Ateneu.loading...

Comentarii
 • CEI DIN SISTEMUL ARMATEI TE SUSTINEM NECONDITIONAT MAESTRE .AVEM MARE NEVOIE DE UN OM DIN POPOR LA CONDUCERE ,VREM O VIATA MAI BUNA ,VREM BUN SIMT ,VREM AUTOSTRAZI ,NE-AM SATURAT DE GOLANIE ,VREM RASPUNDEREA MAGISTRATULUI .

  • PSD-ul e pentru om ca albina pentru pom .Asta era sloganul cu care s-au cistigat alegerile pe vremuri ,acum sloganul se schimba
   DIACONU-I PENTRU OM
   CA ALBINA PENTRU POM

 • Domnu-le Diaconu esti singura figura onesta care merita presedinte ,noi taranii de la tara te sustinem si iti tinem pumniii .TE IUBIM PENTRU CA STIM CA ESTI UN OM CORECT .

  • Eu nu strivesc corola de minuni a lumii
   şi nu ucid
   cu mintea tainele, ce le-ntâlnesc
   în calea mea
   în flori, în ochi, pe buze ori morminte.
   Lumina altora
   sugrumă vraja nepătrunsului ascuns
   în adâncimi de întuneric,
   dar eu,
   eu cu lumina mea sporesc a lumii taină –
   şi-ntocmai cum cu razele ei albe luna
   nu micşorează, ci tremurătoare
   măreşte şi mai tare taina nopţii,
   aşa îmbogăţesc şi eu întunecata zare
   cu largi fiori de sfânt mister
   şi tot ce-i neînţeles
   se schimbă-n neînţelesuri şi mai mari
   sub ochii mei-
   căci eu iubesc
   şi flori şi ochi şi buze şi aceasta tara
   REPUBLICA ROMANIA

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit