Local

Iată-i pe cei 3 autori ai jafului de la Tomeşti. Au ajuns în fața judecătorilor ieşeni – EXCLUSIV, GALERIE FOTO, VIDEO

Publicat: 06 ian. 2022
Iosif Imbrișcă, Ciprian Susanu şi Alexandru Niculiță sunt autorii jafului de la Tomești

În aceste momente cei trei autori ai jafului din comuna Tomeşti, judeţul Iaşi, au fost aduşi în fața procurorilor pentru a afla dacă vor petrece 30 de zile în spatele gratiilor.

Reamintim faptul că Iosif Imbrișcă, Ciprian Susanu şi Alexandru Niculiță au fost reţinuţi pentru 24 de ore după ce au creat un prejudiciu de sute de mii de lei.

Jaf la o locuinţă din judeţul Iaşi

Un patron de sală de jocuri de noroc din Iași s-a trezit în apropierea Crăciunului fără o adevărată avere. Sergiu Alexandrache este un tânăr care are afaceri în Tomești. Cum totul i-a mers bine în ultima perioadă, a ridicat o vilă impozantă și a pus deoparte o sumă frumușică de bani. Pentru că bunurile sale să fie în siguranță, el și-a cumpărat și un seif. Pe 21 decembrie 2021 avea să constate că toate bunurile sale au dispărut. Supărat din cale-afară, a mers la Poliție să ceară ajutor.

Polițiștii ieșeni au transmis că au primit ajutor din partea colegilor din județul Neamț.

„Pe 5 ianuarie 2022, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Iași au efectuat 8 percheziții domiciliare, într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat din locuință. Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat faptul că, în seara zilei de 21 decembrie 2021, 2 bărbați din județul Neamț ar fi pătruns prin efracție într-o locuință din comună Tomești, de unde ar fi sustras bani în lei și valută, bijuterii din aur, ceasuri și obiecte vestimentare, prejudiciul estimat fiind de peste 200.000 de lei. Cinci persoane au fost duse la sediul Poliției, pentru cercetări.

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate de polițiști pe raza județelor Iași și Neamț, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, bijuterii și bani. La acțiune au participat luptători ai SAS Iași, polițiști din cadrul IPJ Neamț și jandarmi ai IJJ Iași. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției de Operațiuni Speciale și Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor Iași”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

 
Comentarii
  • Mai p…o de om care esti, daca nu esti in stare sa faci nimic stai ca un lachi sa dai si tu comentrui cu ce se ocupa omul, bravo lui.
    Daca nu are reclamatii de la persoanele cu care face bani, te trezesti tu un amarat sa mananci rahat. Täranoiule cu gura mare

  • Nu a-ți găsit aurul sau banii pe care au fost furați la nici unul dintre ei. A-ți găsi niște mărunțișuri pe ce bază ii arestați daca nu aveți dovezi? Spuneți că Niculiță îl ținea departe de casa haideți să vă zic eu Sergiu in fiecare zi/seara sta la sala de jocuri pe care o are in Tomești și se aduna cu băieții. Și dacă avea o sumă mare de bani așa cum pretinde cum de nu are camere de supraveghere? Și încă o chestie cum să lași ușa deschisă când ai bani și aur in casa? Ceva nu se leagă 🤔

  • Comentatori anonimi mâncători de kkt Niculita nu are nici o legătură decât ca îl știa pe Sergiu asta verificați bani afaceristului de Sergiu și combinațiile lui și după comentați… Iar ăștia care comentați de Niculita sunteți niște lăchiti cu frica în c. U. R de el

  • A fost Niculita la villa lui Sergiu și ia furat ceva????? Sau găsit amprentele lui Niculita?? Sa găsit ceva la Niculita acasă??????mâncați kkt ca asta va place?? Dacă Niculita îl cunoștea sau dacă a ieșit cu Sergiu asta la un pahar asta înseamnă că ia spart casa el. Sau ca ia pus el pe aia??? Dacă aia doi de la Neamț sunt prosti asta e viata…. Asa ca terorizaților anonimi vedeți-vă de borșul vostru lăsați-l pe Niculita nu ii mai purtați de grija purității de grija când îl vedeți pe strada … Acuma toți va dați „bombardieri” anonimilor

Adauga un comentariu