Actualitate

Iata lista finala a candidatilor PSD la alegerile parlamentare – FOTO,VIDEO

Publicat: 24 oct. 2016
In urma sedintei de astazi, s-a stabilit ca ordinea pe lista la Camera Deputatilor sa fie urmatoarea: Camelia Gavrila, Nicolae Banicioiu, Vasile Catea, Tudor Ciuhodaru, Silviu Macovei, Vasile Axinte, Bogdan Cojocaru. La Senat primele trei locuri vor fi ocupate de Constantin Panescu, Victorel Lupu si Vasile Toma. Informatia este deocamdata neoficiala, sedinta fiind inca in desfasurare.

Citeste si: PSD Iasi bate in cuie lista la alegerile parlamentare


loading...

Comentarii
  • Ce il califica pe boxeurul Catea sa candideze la parlamentare? Ce pregatire are acest boxeur ca sa ocupe atatea functii??? Are mai mult de 12 clase???

  • Dupa toate numele mentionate, se pare ca filiala s-a descotorosit in final de toate rebuturile si scursurile profitoare esuate pe acolo. Treaba bunicica

  • Cu nume atat de sonore si cu rezonanta: Gavril, Banicioiu, Catea, Lupu et company, n-o sa mai iasa lumea la vot, nici pentru lista voastra de toata rusinea , nici pentru cea a PRU, PNL, ALDE. Crudul adevar este ca la Iasi si nu numai, clasa politica este zero barat. Partidele n-au inteles ca marea masa a votantilor s-a saturat de fripturisti si de toti cei care-si cauta un loc caldut de dormit pe scaunele din Parlament si-si dorec sa ajunga parlamentari doar pentru propriul lor interes, sau al celor care i-au sustinut si propulsat. RUSINE tuturor partidelor pentru numele propuse !!! Poate da Dumnezeu si in data de 11 dec. vor fi drumurile inzapezite , sa vedem cine va voteaza in afara de propria familie????

  • Este cu siguranta o pierdere pentru parlamentarismul iesean ca dl. Sorin Iacoban nu mai candideaza pentru un nou mandat. Trebuie retinut ca dl Sorin Iacoban a fost initiatorul la multe acte legislative si a este un paramentar activ pentru Comunitatea ieseana. Dl presedinte Mihai Chiirica nu la sustinut cum ar fi trebuit. mai ales ca dl Iacoban este din garda tanara a PSD. Multi din cei activi in campanii electorale din zona Tatarasi NU vor mai fi asa de activi si pentru 11 decembrie 2016.

  • Sincer eu m-am uitat la poze. Ce sala insalubra, imi imaginez cum putzea acolo, halal partid, halal oameni, mi-ar fi scarba sa intru intr-o sala ca aia.

  • Cu ce se pot lauda : Gavrila, Banicioiu, Ciuhodaru si restul turmei pana acum pentru Iasi ? zero, suntem sub pamant fata de alte orase din tara! De ce sa votam tot dinozauri care chiar nu fac nimic ?De ce tot prostalaii astia sa reprezinte orasul asta ? Daca nici la alegerile astea nu rupem pisica de tot orasul asta nu se ai salveaza! ramanem inclestati si prostiti de in mizeria care ne inconjoara de 26 ani!

Adauga un comentariu