Actualitate

Iata mesajul deputatului PSD, Tudor Ciuhodaru, pentru alegatorii social-democrati

Publicat: 27 oct. 2016
Deputatul Tudor Ciuhodaru, impreuna cu primarul Iasului, Mihai Chirica si membrii filialei judetene a Partidului Social Democrat (PSD) Iasi, au fost prezenti astazi la sediul Biroului Electoral Judetean, acolo unde si-au depus lista de candidatura pentru alegerile parlamentare din luna decembrie. Cu acest prilej, candidatul PSD Iasi, deputatul Tudor Ciuhodaru, transmite tuturor simpatizantilor social-democrati urmatorul mesaj:

Citeste si: Deputat, veste buna pentru SASE MILIOANE de romani

„Candidez. Daca vrei, stii si poti se poate face urgenta si in parlamentul Romaniei. Am dovedit acest lucru. 

Am reusit sa fac legi importante pentru pacienti si personalul medical, sa sustin legi care sa va imbunatateasca viata, sa interzic etnobotanicele si sa fac un nou spital pentru ieseni. Nu sunt multi care au mai facut asta! Totdeauna am respectat toate promisiunile facute cetatenilor. Toti stiti ca sunt neobosit si de neoprit atunci cand e nevoie de cineva care sa faca lucruri bune pentru oameni. Asta pentru ca in cutia de tabla de la spitalul de urgente din Copou am salvat mii de vieti iar in parlament am fost desemnat drept cel mai activ parlamentar al legislaturii 2012-2016. 

Multi m-ati intalnit doar in costum albastru si stetoscop la gat in departamentul de urgenta, de garda zi sau noapte, de Paste, de Revelion sau de Craciun. De 30 de ani traiesc si muncesc in si pentru Iasi si lupt pentru ca acest oras sa aiba un adevarat spital de urgenta. Acum candidez pentru Iasi. E un nou inceput, Iasul se schimba in bine si echipa noastra  a muncit, munceste si va munci pentru a sprijini toate proiectele bune pentru ieseni, repede si bine, ca la Spitalul de Urgente. Schimba si tu Romania in bine, vino alaturi de aceasta echipa! 

A venit timpul ca aceasta tara sa fie readusa pe locul care i se cuvine iar romanii sa simta ca apartin ei. Credem in Romania si avem nevoie de oameni care sa poata sa se lupte pentru binele tuturor romanilor. Eu aleg Romania, alege si tu pe cei care stiu, vor si pot sa aiba grija de interesele ei. Eu am dovedit ca se poate!

Noi, impreuna, facem bine Romania”, transmite deputatul PSD, Tudor Ciuhodaru.


loading...

Comentarii
Adauga un comentariu