National

Iata mesajul transmis de mama tinerei care SI-A FILMAT PROPRIA MOARTE! Intamplarea infioratoare ar trebui sa fie o lectie pentru toata lumea

Publicat: 29 sept. 2016
1
Mama romancei care si-a filmat propria moarte face un apel cutremurator catre tineri. Femeia, distrusa de durere, ii roaga pe tineri sa nu vorbeasca la telefon in timp ce se afla la volan. Fata sa, Ana Maria, de 25 de ani, a murit intr-un tragic accident rutier, in Italia. Un film facut cu smartphone-ul, cu un minut inainte de tragedie. In urma cu aproape o saptamana, Ana Maria plecase cu masina din Bologna spre parintii sai, in Varese. Tanara conduce si filmeaza cum goneste cu 170 de kilometri la ora, muzica este data tare. Ana Maria trimite apoi filmarea pe whatsapp, sa isi anunte amicii ca e pe drum. A fost insa ultimul ei mesaj, a urmat impactul devastator. Tanara a pierdut controlul volanului si a intrat in parapetul de pe mijlocul autostrazii, masina s-a rostogolit apoi de cateva ori. Ana Maria a murit pe loc, parintii au asteptat-o zadarnic. In stare de soc, mama fetei ii roaga pe tineri sa invete ceva din tragedia Anei. 

Citeste si: A fost gasit MORT in propria casa, nimeni nu se astepta la GROAZNICA intamplare! Parintii si prietenii acestuia au ramas INMARMURITI la aflarea vestii
„Baieti si fete… va rog din inima mea de mama care si-a pierdut fiica, va rog, nu va distrugeti vietile cu un telefon mobil!”, spune Georgeta Lupu, mama Anei.
„E multa furie, multa furie pentru ca o fata atat de tanara, de 25 de ani… a murit din cauza unui lucru banal. O moda gresita, pentru ca nu poti conduce si sa te filmezi in timp ce sofezi…”, Matteo Murgo, avocatul familiei Lupu. Tragedia a avut loc vinerea trecuta, cu putin inainte de 10 seara. Tanara romanca era singura in masina, iar anchetatorii spun ca accidentul a fost provocat de viteza excesiva, dar si de neatentie. Ana Maria a fost distrasa de faptul ca se filma la volan, iar acele secunde au costat-o viata.
Adauga un comentariu