Celebritati

Iata motivul renuntarii lui Carla’s Dreams la muzica

Publicat: 25 apr. 2019
6

Solistul trupei Carla`s Dreams intentioneaza sa renunte la muzica in cativa ani.

 Acesta a declarant ca poate, totusi, sa produca pentru altcineva. Carla`s Dreams este de parere ca te poti dedica unui domeniu, dar nu trebuie sa te tii cu dintii de lucruri pentru ca atsa nu duce la bine niciodata.

 Carla`s Dreams, despre o cariera internationala Intrebat in emisiunea „Dimineata Blana” de la Pro FM, daca au ganduri internationale, solistul a spus ca ar fi putut oricand pleca in Rusia.

 „Ideea este ca noi am fi putut pleca in Rusia sau incerca in Europa. Erau contactele necesare, erau bani, posibilitati. Timp nu-i (…). Ideea este ca asta inseamna creare de echipa noua, e un fresh start. Pune cinci, sapte ani, eu nu am cinci anu, eu nu vreau sa stau cinci ani in Rusia, pentru niciun fel de bani. Pentru ca dupa asta tu vii inapoi. Asta presupune mai multe problem legate de familie, legate de prieteni, pur si simplu sanatatea, este un regim care nu duce la bine. Eu nu vreau sa cant peste sapte ani. Eu nu vreau sa ma duc sa incep. Mie mi-e destul cumva”, a afirmat Carla`s Dreams.

Vezi si: Momente grele pentru Horia Brenciu: ''a plecat sa filmeze si sa regizeze printre ingeri'' – FOTO

 Ce va face peste cativa ani „Eu am mai multe proiecte. CSD (Carla`s Dreams) nu stiu daca o sa se termine, ca el nu este doar in mine. Desi lumea spune ca se schimba vocea, se schimba tot. NU este adevarat. Sunt oameni care au altfel de voci, dar care tot s-ar plia pe muzica CSD, ca si proiect el poate sa existe vesnic”, a precizat solistul trupei. 

Mai mult, el a afirmat ca spera ca in mai putin de sapte ani sa nu mai cante. „Serios, cum iti imaginezi sa cant peste sapte ani, machiat, cu gluga?”, a spus cantaretul. 

„De ce trebuie sa te scurgi pana la sfarsit? Ti-ai facut damblaua, ai demonstrate ceva, ai ajuns undeva. Sa mai faci ce? Bani sa faci, sa mori de popularitate?”, a completat el.

 „Mie muzica imi place. Pot sa produc pentru altcineva, e doar o chestier personal. Dar eu de ce nu pot sa  stau un pic linistit”, a incheiat artistul. 
 

Studio Videochat Iasi

Adauga un comentariu