Celebritati

Iata noi detalii despre moartea lui Razvan Ciobanu!

Publicat: 21 mai 2019
6

Cea mai recenta teorie privind moartea lui Razvan Ciubanu ar fi ca designerul s-ar fi sinucis. Aceasta afirmatie a fost dedusa din spusele unor apropiati ca se comporta ciudat in ultima vreme, nu mai manca, ba chiar spunea ca nu voia sa mai traiasca. „Imi zicea ca nu mananca, ca nu a mancat de trei zile. El spunea ca nu mai vrea sa mai traieasca, dar in mod constient nu stiu daca ar fi facut acest lucru. El a spus la un moment dat ca a incercat sa se sinucida“, spunea o persoana apropiata a lui Razvan.

Razvan Ciobanu s-a stins din viata a doua zi de Paste, in urma unui accident rutier, cand se intoarcea de la Constanta la Bucuresti. Moartea designerului a socat pe toata lumea, astfel ca s-au lansat foarte multe ipoteze, insa nu se stie nimic concret pana la acest moment.

Vezi si: Parintii lui Razvan Ciobanu risca sa fie executati! Ce datorii au de platit din cauza fiului

„Nu mai era el, parea pe alta lume si nici nu mai incerca sa se schimbe“, au mai spus apropiati.

Fostul iubit al lui Razvan Ciobanu este devastat de durere 
A trecut aproape o luna de zile de la moartea fostului creator de moda Razvan Ciobanu, iar barbatul cu care acesta a avut o relatie de cativa ani incearca sa treaca peste tragedie si sa mearga mai departe.

Barbatul cu care Razvan s-a iubit timp de cativa ani e in stare de soc dupa disparitia iubitului sau. In trecut, presa a relatat un episod violent in care Ciobanu ar fi fost lovit cu scaunul de iubitul lui, insa barbatul neaga acum orice incident.

Adauga un comentariu