Cinema

Iata noul film in care Ryan Reynolds ii da glas lui Pikachu – VIDEO

Publicat: 25 apr. 2019
6

Pokémon Detective Pikachu
Warner Bros. a proiectat in premiera, in Japonia, filmul cu Ryan Reynolds Pokémon Detective Pikachu, iar reactiile jurnalistilor invitati au fost cat se poate de pozitive „bucurie pura”, cele mai intalnite cuvinte ce descriu pelicula fiind „incantator” si „cuceritor”.

Cu toate ca, in prima faza, multi au vazut in adaptarea celebrului joc video doar o noua sursa de profit pentru Hollywood, odata cu lansarea primului trailer si-au schimbat opinia si au ajuns sa asepte cu interes productia. Au mai existat, de-a lungul timpului, filme cu trailere atragatoare, dar care s-au dovedit ulterior esecuri la critica si box office, insa pelicula in care fostul Deadpool ii da glas lui Pikachu este pe cale sa demonstreze contrariul.

„Tocmai am vazut Detective Pikachu si a fost incantator! Aduce la viata pokemonul preferat al tuturor intr-o maniera cat se poate de plina de viata si de realista. Iar Pikachu? Este absolut adorabil. Simpatic pana peste poate. Fani Pokémon, pregatiti-va!”, scriu bloggerii Simon si Martina pe contul lor de Twitter.

„M-am distrat la Detectivul Pikachu. Fara mari pretentii, sincer si dand pe dinafara de pokemoni – cam acestea ar fi cuvintele care descriu filmul, care va evolua cu siguranta intr-o franciza pe cinste. Este potrivit si pentru fani si pentru non-fani”, este de parere Paul Shirley de la JoBlo.com.

Vezi si: DiCaprio face echipa cu Del Toro pentru un remake al peliculei noir Nightmare Alley

„Detective Pikachu este bucurie pura de la inceput pana la sfarsit. Este o lume autentica, care te cucereste pas cu pas si care este excelent construita. Exista din plin elemente recognoscibile pentru fanii Pokémon. Cred ca a existat in sala un soi de alergen, pentru ca m-am trezit cu ochii-n lacrimi in anumite momente”, spune si Dan Casey de la nerdlist.com.

Si Dave Trumbore, unul dintre editorii Collider.com, s-a declarat cucerit de adaptare: „Am vazut filmul aici, in Tokyo si, Doamne, sper ca Ryme City este un loc adevarat pentru ca imi doresc foarte mult un prieten Pokémon”.

Terri Schwartz, redactorul-sef al sectiunii de divertisment a ign.com a scris: „Tocmai am vazut Detective Pikachu si primul meu gand a fost «OMG, cat de simpatic l-au facut!». Le-a iesit perfect lumea Pokémon si doar pentru a vedea cum au realizat pentru un film live-action aceste uimitoare creaturi merita cu prisosinta pretul biletului. Daca iti place Pokémon, vei adora acest film”.

„Am vazut pentru a doua oara filmul si tot ce pot sa spun este: WOW! Aveti de ce sa entuziasmati de lansarea lui pentru ca este o experienta grozava. Este atat de amuzant si de reusit! Pe mine m-a dat pe spate la unele secvente!”, a scris si bloggerita Anna Brisbin.

Filmul se lanseaza in cinematografele noastre pe 7 iunie.

Adauga un comentariu