Eveniment-Social

Iata pe ce prostii mai arunca Adomnitei banii!

Publicat: 10 ian. 2013
1

La Iasi se arunca cu bani pe absolut orice prostie. Presedintele Consiliului Judetean Iasi, liberalul Cristian Adomnitei, tine mortis sa cheltuie toate fondurile judetului pentru infrumusetarea intrarilor din judet si a celor de la cladirea unde functioneaza institutia. Atat de urgente sunt aceste chestiuni, incat playboy-ul zapezilor a considerat ca se impune sa se aloce bani „pentru a nu mai rade strainii de noi”. Astazi, de la ora 17.00, va avea loc premierea celor care au venit cu idei privind cele doua chestiuni atat de arzatoare in judet. Dupa ce a dat cateva mii de lei pentru a monta camere de supraveghere in institutie, ii va rasplati cu circa 20.000 lei pe cei care vin cu idei despre cum sa arate intrarea in cladirea CJ si cele de la intrarile din judet. Concursul „de infrumusetare” a imaginii CJ a fost lansat pe 1 noiembrie, respectiv amenajarea intrarii in institutie, schimbarea semnalisticii la intrarile în judet si pentru realizarea portalului web al institutiei. Recent, au fost stabiliti si castigatorii acestor concursuri, ideile unor studenti de la Facultatea de Arhitectura, dar si ale unor arhitecti, urmand a fi puse in aplicare in cursul acestui an. Proiectul lui Nicolae Marian Oprisan, dar si unul comun al altor patru persoane, au fost singurele acceptate. Ambele proiecte au fost depuse pe 14 decembrie. La sectiunea „studenti arhitecti” au fost aprobate cinci proiecte, tinerii urmand a-si revendica premiile la inceputul saptamanii viitoare. Toate proiectele de mai sus au vizat reamenajarea intrarii in sediul Consiliului Judetean. Pentru ca nu mai avea pe unde sa-si faca poze, playboy-ul zapezilor de la varful CJ a vrut sa infrumuseteze si intrarile in judet. La capitolul „Semnalistica intrare auto in judetul Iasi”, au fost aprobate mai multe proiecte. Cel al lui Filip Gavril si al Ancai Profiri a fost ales castigator, alte patru proiecte urmand a fi premiate cu sume mai mici.

Comentarii
  • Pe adomnitei nu-l intereseaza nimic de judetul nostru. este o piaza rea pentru iasi . de la concursul asta se alege el cu niste banuti la buzunar. astia-s banii nostri pe asa ceva se duc mai adomnitei. mi se face greata. avem multe de facut prea multe nu concursul asta de rah..

  • Sa va dea Dumnezeuatata Sanatate cat Bine ati facut mie si familiei mele domnilor adomnitei, fenechiu si chirila. Trebuie sa stiti ca ati venit la putere nu datorita unor merite deosebite…ati venit la putere datorita nemultumirii profunde fata de PDL….dar romanii nu mai sunt dispusi sa rabde nedreptatile si ilegalitatile care le faceti. NU UITATI ASTA ! Astazi sunteti sus si lumea va e la picioare…nu mai aveti simtul dreptatii , onoarei, corectitudinii…va credeti niste dumnezei…Dumnezeu va rasplati toate nedreptatile facute!

  • Voi ati fost vreodata la Consiliul Judetean? Stiti macar cum arata intrarea in Consiliu? initiativa lui Adomnitei este laudabila pentru ca realmente ma simt jenat, ca iesean, ca administratia publica ofera o imagine atat de proasta in exterior….
    Felicitari adomnitei pentru aceasta initiativa indrazneata!

Adauga un comentariu