Magazin

Iata primele probe de la locul sinuciderii Madalinei Manole – FOTO

Publicat: 11 apr. 2011

La exact noua luni de la moartea Madalinei Manole au fost facute public ei primele fotografii facute de anchetatori imediat dupa ce artista s-a sinucis. In fotografiile publicate de ziarul Ring apar recipientul din care Madalina Manole si-a turnat Furadan, paharul manjit cu otrava, o forfecuta, dar si alte obiecte. In fotografii mai sunt prezentate si cateva detalii din baia de la parter, unde a avut loc sinuciderea.

Comentarii
  • Nu s-au prelevat amprentele de pe recipient; pahar si forfecuta, spre a se constata si in mod oficial,, ale cui sunt amprentele de pe ele, asa ca, …CRIMA CU PREMEDITARE!!!

  • & inca, FOARTE ACTUALUL ”hit” CATRE PROCURATURA, dar NU NUMAI! … JOS CU M-A-F-I-A DIN JUSTITIA ROMANA! … LASATI APARATELE DESCHISE, LASATI APARATELE DESCHISE, URMEAZA UN COMUNICAT IMPORTANT PENTRU TARA SI NU NUMAI!…LASATI APARATELE DESCHISE, LASATI APARATELE DESCHISE, URMEAZA UN COMUNICAT IMPORTANT PENTRU TARA SI NU NUMAI!…MADALINA MANOLE NU S-A ”sinUCIS”, MADALINA MANOLE A FOST *** A_S_A_S_I_N_A_T_A *** DE CATRE ”petru”’ mircea SI ”maria” mircea = DOI EXTREM DE PERICULOSI ASASINI DE MAMA CE AVEA DE CRESCUT UN COPIL MIC SI NU SA FIE UCISA CU BESTIALITATE PENTRU BANI SI AVERE. ~~~ LASATI APARATELE DESCHISE, LASATI APARATELE DESCHISE, URMEAZA UN COMUNICAT IMPORTANT PENTRU TARA!…LASATI APARATELE DESCHISE, LASATI APARATELE DESCHISE, URMEAZA UN COMUNICAT IMPORTANT PENTRU TARA!…JOS CU M-A-F-I-A DIN JUSTITIA ROMANA! …- ATENTIE! – …JOS CU M-A-F-I-A DIN JUSTITIA ROMANA! acest ”petru” + aceasta ”marie” = TREBUIE CA SA PLATEASCA PENTRU TOT CEEA CE-AU FACUT!

  • – ATENTIE! – si NU s-au luat amprentele nici de pe cheile de la masina din garaj, spre a se vedea foarte clar, intentia Madalinei de a pleca in acea noapte cu masina.

Adauga un comentariu