Eveniment-Social

Iată rezultatele inițiale la proba de interviu pentru posturile de directori din școlile ieșene

Publicat: 23 nov. 2021
Joi, 25 noiembrie 2021, începând cu ora 15.30, în cadrul Cercului pedagogic al profesorilor de istorie din județul Iași, s-a desfășurat conferința online ,,Desăvârșirea și posteritatea Marii Uniri”

Așteptarea a luat sfârșit. Iată care sunt rezultatele inițiale la proba de interviu a concursului de ocupare a posturilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat din județul Iași, sesiunea 2021. Click aici pentru a vedea rezultatele.

Vineri, 15 octombrie, s-a desfășurat proba scrisă a Concursului de ocupare a posturilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat din județul Iași, sesiunea 2021. La nivelul județului Iași, au fost organizat un singur centru special pentru susținerea probei scrise, la Colegiul Tehnic„Gheorghe Asachi” Iași.

Au fost prezenți 369 de candidați din totalul de 382 de candidați validați pentru proba scrisă. 11 candidați nu s-au prezentat, iar 2 candidați au solicitat să susțină proba în sesiunea specială care va avea loc pe 28 octombrie 2021. Din numărul de candidați prezenți, unul s-a retras.

Nu au existat tentative de fraudă și nu a fost eliminat niciun candidat. Subiectele și baremul de corectare au fost publicate la ora 13:00, pe http://subiecte.edu.ro/2021/. Primele rezultate la proba scrisă vor fi afișate în data de 15 octombrie 2021. Contestațiile la proba scrisă pot fi depuse în perioada 15 – 17 octombrie 2021.

 

În schimb puteți afla aici care sunt rezultatele probei de scris a concursului de ocupare a posturilor de director și director adjunct

Adauga un comentariu