Dulciuri

Iata un delicios tort Pavlova

Publicat: 02 feb. 2012

Ingrediente:

Pentru bezea:

3 albusuri
100 gr de zahar pudra
1 lingura de amidon de porumb

Pentru crema Chantilly:

100 ml frisca lichida
100 ml zahar pudra

Pentru decor:

zmeura
coacaze rosii
coacaze negre


 Mod de preparare:

 
 Prima data se bat spuma albusurile, dupa care se adauga zaharul pudra si amidonul. Compozitia se toarna intr-o tava unsa cu ulei o bucata de hartie cerata, pe care se formeaza din bezea o forma rotunda (asemanatoare cu blatul de tort). Se coace in cuptorul la temperature medie, pentru 30-40 de minute.

Crema Chantilly:

Frisca se bate cu mixerul, dupa care se incorporeaza zaharul pudra. Pe parcurs se pot adauga diverse arome. Cand bezeaua s-a racit intindeti crema Chantilly deasupra si decorate cu fructe.
Tort Pavlova pregatit de Alina.



loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit