Eveniment-Social

Iata unde duce saracia in Iasi – FOTO

Publicat: 18 feb. 2013
1

Reporterii Buna Ziua Iasi au surprins, in aceasta dimineata, pe bulevardul Copou, in apropiere de cantina studenteasca „Titu Maiorescu„, o femeie care cara un sac plin cu sticle goale. Alaturi de ea merge si un copil, care are in jur de 5 ani. Femeia, care este trecuta de a doua tinerete, abia se deplasa sub cantitatea de pet-uri si sticle goale pe care o ducea in spate. Imaginea surprinsa arata saracia lucie cu care se confrunta unii dintre ieseni si ce fac acestia pentru a supravietui.

Comentarii
  • Imagini din astea gasim peste tot in tara. La Ploiesti este o batranica la fel cu cea din imagine, careia ii pastram in fiecare saptamana sticlele goale de plastic pe care le strange si le duce la un centru de reciclare. Oricum ar fi vremea, femeia asta n-a cerut niciodata un pahar de apa, desi e amarata si toti ii mai dam cate ceva. Dar e cu bun-simt si nu intinde mana sau nu fura, cum fac cei de 10-15 ani.

  • Decit sa comentati mai bine dati o piine la cineva ca femeia asta!!!ca la mincat rahat sintem buni toti!!!faptele vb in fata lui Dumnezeu!!!nu vb goale!!!!

Adauga un comentariu