Titlurile zilei

Ibovnica popii din Scobâlţeni a obţinut un ordin de protecţie împotriva soţului! Alexandra le-a povestit judecătorilor ieşeni cum a fost lovită cu picioarele în cap. Poliţiştii au scăpat-o din maşina bărbatului gelos – GALERIE FOTO (EXCLUSIV)

Publicat: 30 iul. 2022
Alexandra, ibovnica popii, şi soţul ei, care este arestat
Alexandra a obţinut un ordin de protecţie împotriva soţului, Gheorghe Nicăi-Scrijan, acesta din urmă fiind cercetat acum şi pentru şantaj şi violenţă în familie

Un ordin de protecţie a fost emis zilele trecute de judecătorii ieşeni pe numele lui Gheorghe Nicăi-Scrijan. Amintim că ieşeanul este deja cercetat pentru şantaj şi violenţă în familie, în formă continuată. Asta, după ce a constatat că nevasta lui, Alexandra, l-ar fi înşelat cu preotul din localitatea Scobâlţeni. Femeia a povestit cum a fost lovită cu picioarele de către soţ şi cum a fost salvată de poliţişti din maşina acestuia

Judecătorii ieşeni au emis recent un ordin de protecţie pe numele lui Gheorghe Nicăi-Scrijan. Amintim că ieşeanul este deja cercetat pentru şantaj şi violenţă în familie, în formă continuată. Asta, după ce a constatat că nevasta lui, Alexandra, l-ar fi înşelat cu preotul din localitatea Scobâlţeni.

„Instanţa admite în parte cererea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi, privind pe reclamanta Alexandra Diana Nicăi-Scrijan, în contradictoriu cu pârâtul Gheorghe Nicăi-Scrijan. Dispune emiterea unui ordin de protecţie pe o perioadă de 6 luni, cuprinzând următoarele măsuri: evacuarea pârâtului din locuinţa comună situată în Podu Iloaiei, satul Scobâlţeni, reintegrarea victimei şi a minorei M.S.N.-S. în locuinţa familiei, obligarea pârâtului la păstrarea unei distanţe minime de 200 de metri faţă de reclamantă, faţă de minoră, precum şi faţă de locuinţă, interzicerea oricărui contact, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în orice mod cu reclamanta. Respinge, în rest, cererea ca neîntemeiată”, au afirmat magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi.

Ordin de protecţie, cerut de procurori în numele Alexandrei

Cererea de emitere a unui ordin de protecţie a fost depusă la Judecătoria Iaşi pe 18 iulie 2022. Sentinţa a fost emisă câteva zile mai târziu. Prin acţiune, Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași a solicitat instanței emiterea unui ordin de protecție împotriva lui Gheorghe Nicăi-Scrijan.

„Pe 17 iulie 2022, în jurul orei 00:00, agenții din cadrul Poliției orașului Podu Iloaiei au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că numita A.D.N.-S. a fost ținută într-un autoturism împotriva voinței sale de către soțul său, a fost amenințată cu moartea și lovită de mai multe ori cu picioarele, în zona capului și corpului. Acest incident a survenit pe fondul unei stări de gelozie dintre cei doi soți. Totodată, a precizat că agresorul a fost dus la Institutul de Psihiatrie «Socola» din Iaşi. Victima prezenta urme vizibile de violență, respectiv echimoze și alte leziuni, în momentul în care reclamanta și pârâtul au fost identificați în autovehicul”, au afirmat magistraţii ieşeni.

Femeia, internată temporar cu copilul la Centrul pentru victimele violenței domestice

Judecătorii ieşeni au mai constatat că cei doi soţi au un copil de 2 ani.

„Prin raportare la vârsta acestuia, din motive de prevenție, instanța apreciază că este mai bine ca minorul să se bucure de un climat de liniște lângă mamă, inclusiv în sensul că apropierea pârâtului față de copil ar duce și la apropierea față de reclamantă, la acest moment reclamanta și minorul fiind internați în Centrul de primire urgențe pentru victimele violenței domestice. În acest context, instanța apreciază că, pentru protecția reclamantei și a minorului, se impune instituirea unui ordin de protecție, pentru înlăturarea stării de pericol ce rezultă din manifestările concrete ale pârâtului, nefiind necesar a se aștepta producerea de noi incidente, situație în care nu ar mai putea fi realizat scopul pentru care au fost edictate aceste norme cu caracter special”, au afirmat magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi.

Amintim că, după un scandal sexual ce a avut loc la Iași, soțul „încornorat” a fost băgat după gratii! Când s-a întors de la muncă, din străinătate, ieșeanul a aflat toată povestea și i-a cerut „amantului”, un preot din Scobâlţeni, daune de 20.000 de euro. Recent, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis cererea făcută de anchetatori pe numele lui Gheorghe Nicăi-Scrijan, arestându-l preventiv.

Gheorghe Nicăi-Scrijan, acuzat de șantaj și violență în familie

Oamenii legii spun că bărbatul ar fi început să-și agreseze nevasta. Potrivit anchetatorilor, agresiunile fizice și verbale au durat câteva zile. Individul și-ar fi lovit soția, s-a oprit, apoi, a doua zi, când și-a adus aminte, ar fi luat-o de la capăt. De asemenea, Gheorghe Nicăi-Scrijan l-ar fi șantajat pe presupusul amant al nevestei sale.

Suspectul i-ar fi cerut părții vătămate suma de 20.000 de euro pentru a nu face publică o presupusă relație amoroasă pe care aceasta ar fi avut-o cu soția lui, a declarat ieri Dragoș Bordianu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași. În urma incidentelor, soția și presupusul amant li s-au plâns oamenilor legii. Atunci, anchetatorii l-au ridicat pe ieșean și l-au dus la audieri. Ulterior, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, sub acuzațiile amintite.

Mai apoi, individul, în vârstă de 52 de ani, a fost dus la instanță, cu propunerea de arestare preventivă. Totodată, recent, împotriva acestuia a fost emis un ordin de protecţie.
Comentarii
 • Ciprian Nedelcu, handicapatule, pentru asta ai facut 3 ani de facultate? Sa scrii despre curve? Mai degraba du-te la cules de capsuni, retardatule

 • Curva-i curva si in ziua de Pasti, gaseste un fraier ii toarna un copil dupa care pleaca cu toata averea fara sa miste un pai. Banoasa afacere.

 • Si sotul si preotul si-au zis ca au de-a face cu o proasta. Iaca ce le face proasta! In toata povestea ea e victima pentru ca toata lumea cunoaste doar punctul ei de vedere. Asta ii da curaj ei si merge inainte….cu ajutorul jurnalistilor, desigur.

 • L-a făcut necuratul pe părinte, i-a găsit slăbiciunea și s-a strecurat în mintea lui. Ești tânăr părinte, curăță-te prin taina spovedaniei, căiește-te și nu mai păcătui. D-zeu Să te ajute!

 • Măgar și popa și și barbat’su!
  De la popa erau niște pretenții că e om educat și prin natura profesiei nu trebuie să facă astfel de ,,activități” deocheate cu enoriașele,din curiozitate!
  La bărbat’su ,,fermer” ce să-i ceri?Atât îl duce capul! Să facă rost de niste bani după povestea asta și s-o bată bine pe nevasta-sa!
  Cu antecedente penale,trebuia să stea liniștit!
  Acum,unu’ rămâne fără parohie și altu’ sta la zdup!
  Încâlcite sunt căile Domnului și mulți prosti pe fata Pământului!

 • Jurnalism de 2 lei! Ceva bun nu ați promova, voi sunteți mai analfabeti decât fătuca asta care e vai de mama ei…..! V-ați găsit cui sa luați interviu! Sacul și la buruiana cu voi!

 • Greu se mai câștigă, în ziua de azi, o sculă de popă (a se citi limbă de popă!)..Cu șuturi în cap și genunchi în față. Dar, pe canicula asta, o pală de răcoare în locuri intime, merită din plin!

 • Alehandra pentru popa ISPITA și pentru bărbat IZBITA…
  Amândoi au vrut o fată tânără,jumătate cât vârsta lor!Au găsit ce-au căutat! Isteață fata,o scăpat de amândoi! Fata,dă-i încolo de moșnegi,gaseste-ti unul tânăr!

 • El la puscarie si curva in libertate eram sa trec si eu printrun.caz asemanator din caiza unei curve jegoase care e maritata si intinde fel si fel de barbati si barbatu eibstoe si suporta ca fraeru

 • Popa era ,,in limba” după enoriașa și la propriu și la figurat…
  Acum el este victima.Dar de ce nu ți-ai văzut de treabă părinte,cu preoteasa acasă și cu 4 copii?
  La spovedanie preoții chiar au voie sa treacă de niste bariere privind viața intimă a soților?Sunt niste reguli bisericești unde scrie ce ai voie și nu sa faci in pat cu partenerul(a)?
  Se dau canoane daca ,,faci ceva greșit?”
  E o imixtiune prea mare sub taina spovedaniei…
  In cazul asta,preotul a dat o mână de ajutor și l-a suplinit pe soț?
  ,,Di treabă” popa…

 • Gang Bang Gang Bang Gang Bang Gang Bang
  Bang Gang Bang Gang Bang Gang Bang Gang
  Sunt o fata sexi
  Imi place sa fac …
  Toata ziua
  Toata noaptea
  La TV si in ziar sa apar
  Gang Bang Gang Bang Gang Bang Gang Bang
  Bang Gang Bang Gang Bang Gang Bang Gang
  Gang Bang Gang Bang Gang Bang Gang Bang
  Bang Gang Bang Gang Bang Gang Bang Gang
  Gang Bang Gang Bang Gang Bang Gang Bang
  Bang Gang Bang Gang Bang Gang Bang Gang x6

 • Colegii din anaf de pe A Panu 26 transmit un mesaj colegei lor, Adina NEACSU:
  Dealu-i deal si valea-i vale, CURVA-I CURVA pîna moare…. Pacat Adina, ti-ai dat arama pe fata, nici Dobos nu te mai foote acuma!!!

 • O mierlește țărănoiul cu tot cu ordinul ei de protecție, clar! Boschetul e recidivist, a ieșit de fraier în povestea asta și râd lăchiții de el. Se gândește că dacă tot merge la frână măcar să aibă de ce.

 • La Primarie in spate, unde e cladirea ANAF persoane fizice, etajul 1, pe stanga a II-a usa. E in birou cu o taranca din Lunca Cetatuii. Pe Adina nu o poti rata…blonda, 49 ani, ochelari, MILF!!! Anal îi place la nebunie apoi in gutita, curata tot. Sta pe Curic singura, deci are si cotet…. Succes, luati viagra inainte, băbuței îi place tare, groasa si macar 5 ore!!!

Adauga un comentariu