Dragoste

Idei sexy pentru ocazii speciale

Publicat: 30 mart. 2011

In dormitor aveti din ce in ce mai multe deja-vu-uri? Iti dam cateva idei sexy pentru a condimenta ocaziile deosebite in cuplu, cum ar fi o aniversare sau pur si simplu o dimineata lenesa. Citeste-le, invata-le si pune-le in practica!

Ziua lui

Spune-i la multi ani printr-o partida de sex creata special pentru dorintele lui: leaga-l de pat. Foloseste o panglica de satin sau o cravata pentru a-i lega mainile de tablia patului. O sa se simta ca un rege stiind ca nu are nicio responsabilitate. Nu fi surprinsa daca va dori sa-ti intoarca favoarea!

Ziua ta

E ziua ta, iar cel mai bun cadou pentru tine e, bineinteles, un sex oral lung si luxos. Fii zgomotoasa si da-i indicatii precise pentru ca iubitul tau sa-si imbunatateasca tehnica de cunnilingus. Pentru mai multa distractie, folositi lubrifiante cu gust de fructe delicioase.

Aniversarea voastra de cuplu

Amintiti-va de pasiunea primului sarut si incercati o noua pozitie sexuala, una exotica. Asaza-te in lateral pe marginea patului si trage-ti genunchii la piept. El se va aseza in spatele tau, la marginea patului. In timp ce te penetreaza, mainile sale sunt libere sa-ti exploreze corpul.

Distractia de sambata seara

Sambata e timpul pentru un pic de aventura: sex pe masa sau sex in locuri publice. Aceasta trebuie sa fie o seara de care sa va amintiti cu placere toata saptamana.

Dimineata lenesa

Cand nu va vine sa va dati jos din pat, incercati pozitia lingura. El va fi lingura mare, in spatele tau, iar tu vei fi lingurita. Ridica-ti piciorul de deasupra si du-l usor in spate, peste coapsele lui. El va putea sa te penetreze astfel din spate si sa te cuprinda cu bratele.

Echipa lui favorita castiga

Profita de adrenalina produsa in exces in corpul lui pentru o partida de sex la perete. Cuprinde-i mijlocul cu picioarele tale si ajuta-l sa te sustina sprijinindu-ti spatele de un perete. El va trebui sa-ti tina soldurile cu mainile, in timp ce tu iti tii bratele pe umerii sai.

Unul dintre voi e promovat

Cel nou promovat trebuie sa ia initiativa, sa fie „on top”: sa dea ordine, sa creeze senzatii si sa aiba un rol activ in partida de sex incendiar.loading...

Adauga un comentariu