National

Idila intre Larisa si Jador de la Puterea Dragostei? Cine i-a dat de gol: „Clar il placi”

Publicat: 14 apr. 2019
1

Adrian a plecat din casa Puterea Dragostei, lasand-o pe iubita lui, Larisa, singura. Ei isi jura iubire unul altuia si au declarat de mai multe ori ca au de gand sa se casatoreasca si sa-si intemeieze o familie impreuna. O parte din concurenti nu cred in sinceritatea sentimentelor lor si cred ca relatia lor va lua sfarsit cat de curand.

Se pare ca niste specualtiile legate de o posibila idila intre Larisa si Jador au scos-o pe blonda din minti, determinand-o chiar sa recurga la amenintari.

„Ce vorbesti tu de relatie intre mine si Jador? Eliminati-ma ca sa nu spun tot ce stiu despre voi”, a tipat ea la Raffa si Ricardo.

„Larisa intotdeauna a avut o parere buna despre mine, dar asta nu inseamna ca ma place”, le-a spus Jador la un moment dat lui Raffa si Ricardo.

Vezi si: Raluca de la Puterea Dragostei, criticata aspru de utilizatori, dupa ce au vazut ca ea si Ricardo nu ar mai forma un cuplu

„Pai daca ai o parere buna despre cineva, clar il placi. Daca nu il placeai, aveai o parere proasta”, l-a contrazis Raffa.

Raluca de la Puterea Dragostei nu crede in cuplul format din Larisa si Adrian 
„Astazi, cand Adrian i-a pregatit surpriza Larisei si cand a venit in casa fetelor si a deschis Larisa acea carte si a inceput sa citeasca, imi aduceam aminte cum Adrian imi scria aceleasi cuvinte. Pare atat de teatral tot ce fac ei doi. Cand o vedeam pe Larisa ca nu schiteaza niciun zambet si o vedeam numai asa, de camera, eu simt ca ei fac totul… e un teatru ce fac ei doi”, a spus raluca, fosta iubita a lui Adrian, in urma cu mai bine de o saptamana. 

Sursa: wowbiz.ro
Adauga un comentariu