Magazin

IDOLUL ADOLESCENTELOR, dus de URGENTA la SPITAL! Vezi ce i s-a intamplat lui Justin Bieber!

Publicat: 08 mart. 2013
1
Justin Bieber nu s-a simtit bine pe scena, in timpul unui concert sustinut la Londra, si s-a prabusit in fata fanilor, in mijlocul unei melodii. Justin Bieber a fost transportat de urgenta la spital, dupa ce s-a prabusit pe scena, in timpul unui concert, la Londra. Artistul mai avea de cantat patru piese, insa nu a reusit sa termine spectacolul din causa ca s-a simtit rau.
Imediat duap incident, acesta a fost dus in culise, iar un echipaj de prim ajutor i-au pus o masca de oxigen. Conform unor surse din anturajul artistului, dupa ce a fost pus pe picioare, acesta ar fi vrut sa se intoarca pe scena, pentru a termina showul.
In acel moment, imprsarul lui Justin a urcat in locul artistului si le-a spus fanilor: ”Justin abia poate sa respire. S-a plans de asta pe toata duraa show-ului. Este in culise cu un echipaj de prim-ajutor si un doctor”.
La scurt timp insa, Justin si-a facut aparitia pe scena si a terminat concertul, fiind aplaudat minjute in sir de fani. Dupa aceea, cantaretul a fost transportat direct la spital, unde primeste tratamentul necesar.
sursa:libertatea.ro
Adauga un comentariu