Titlurile zilei

Ieri trebuia să împlinească 20 de ani, dar s-a stins în tragedia de la Lețcani. Ce au făcut prietenii lui Dănuț în memoria acestuia este copleșitor: „La mulți ani în sufletul meu” (EXCLUSIV)

Publicat: 27 iun. 2022
Dănuț Iliescu și iubita lui, Ștefania
Ieri, Dănuț Iliescu, tânărul care s-a stins în cumplitul accident de la Lețcani ar fi trebuit să împlinească 20 de ani

Ieri, Dănuț, tânărul mort în tragedia de la Lețcani, ar fi împlinit 20 de ani. Iubita lui, Ștefania, i-a pregătit un tort, iar în locul tragediei a apărut o cruce metalică și o fotografie cu Dănuț și iubita lui

Timpul trece, iar Ștefania, iubita tânărului mort în tragedia de la Lețcani, nu poate depăși momentul care avea să-i schimbe viața. Rețelele de socializare au devenit locul perfect unde tânăra poate încă transmite ceea ce simte pentru iubitul ei, Dănuț. Zilele trecute, adolescenta a postat o fotografie cu un tort, pe care l-au comandat special pentru sufletul ei pereche, Dănuț. Ieri, tânărul mort la Lețcani ar fi împlinit 20 de ani. Prietenii săi nu au mai putut sărbători, însă s-au adunat la locul tragediei. Acolo, au aprins candele și au montat o cruce de fier, care să amintească de tragedie. Pe cruce, a fost așezată o fotografie cu Dănuț și iubita lui, Ștefania.

Cum a murit Dănuț Iliescu

Dănuț Iliescu, tânărul care a murit carbonizat după producerea accidentului rutier, a fost conștient până în ultima clipă de viață. Reporterii BZI au discutat cu unul dintre ieșenii care a intervenit să îl salveze. Detaliile aflate sunt mai mult decât înfiorătoare. Dănuț se afla pe locul din dreapta al autoturismului condus de Andrei Glodoreanu, iar în spate se afla o tânără.

„Am văzut cum mașina iese de pe partea carosabilă și intră într-un copac, apoi se răstoarnă. Am coborât și am încercat să îi scot din mașină. Am tras cu un cârlig mașina, pentru a o pune pe roți. Mirosea foarte tare a benzină. Am scos șoferul, apoi am mers la fata care era în spate. Avea niște adidași în picioare destul de mari, iar unul dintre picioare era prins între scaun și stâlpul lateral. Am reușit să modific poziția scaunului și am scos-o pe fată. Pe urmă, a luat foc mașina, am mers la pasagerul din dreapta, era așa, semiconștient. S-a uitat la mine, dar nu reacționa”, a spus Ovidiu, unul dintre ieșenii care i-au salvat pe cei doi dintre cei trei tineri.

Rezervorul mașinii a explodat, iar focul a cuprins totul

Dănuț nu a fost atât de norocos. Când Ovidiu a încercat să-l scoată pe Dănuț Iliescu din autoturism, a explodat rezervorul de benzină, iar flăcările au cuprins trupul tânărului aflat pe locul din dreapta.

„Nu am mai avut ce să fac, a explodat rezervorul cu benzină, s-a aprins… am încercat să-l mai trag o dată, dar nu am reușit… Apoi, am folosit împreună cu oamenii de acolo stingătoare, dar a fost în zadar. Unul dintre șoferii care au participat la salvarea tinerilor a observat că, în momentul în care focul a cuprins totul, a plecat la mașină și a început să plângă”, a precizat Ovidiu.Bărbatul a mai menționat că mașina în care tinerii se aflau era condusă cu foarte mare viteză.

„Din cauza vitezei, el a intrat în derapaj… Cred că avea 150-160 de kilometri pe oră…”, a completat Ovidiu.

Iată că ieri, când Dănuț trebuia să împlinească 20 de ani, prietenii acestuia s-au adunat la locul tragediei și au aprins candele, montând o cruce de fier, care să amintească de tragedie.
Comentarii
 • Domnule manajer de la fabrica de copii Elena Doamna va rugam frumos in numele la toti colegii de munca sa ne dati tichetele de vacanta sa mergem si noi in concediu ! La toate spitalele
  s-au dat tichete ,spit Spiridon ,spit Cfr ,spit da copii ,spit de infecțioase .
  Noii stim ca pt Dvs nu sunt asa importante aceste tichete ,ca dvs aveti salar mare de 30.000 lei lunar plus bonus de performanță inca 25% ,plus afacerile cu medicamente ,afaceri cu angajarile ,afaceri cu echipamente medicale . Apropo cand ne reparati si noua toaletele alea ca sunt vechi si stricate !!!

 • Fetita, du tortul la pretenul sofer, ca mortii nu halesc tort. Nu pot.
  Si lasa prostiile cu poza ta pusa pe cruce, ca doar nu ai murit si tu. La anu pe vremea asta o sa ai alt baietas, asa e viata, iar la manastiri toate locurile sunt ocupate.

  De fapt gogomania majoritatii e fara limite. E amuzant cum cei ramasi in viata posteaza public tot felul de lamentari, tanguiri, vorbesc cu mortii sau le scriu de parca aia ar afla vreodata de asta. Fac promisiuni, legaminte, jeluiesc ca sa ii vada lumea.
  Putini mai pastreaza demnitatea unei dureri nemeritate si isi traiesc necazul in smerenie si decenta. Nu e cazul aici: pofta buna la tort !

 • Un obicei tare urat si prost de a scrie mesaje in mediul online catre persoane care nu se mai stie nimic sau numai traiesc.
  Pierdere de timp. Tragedii au mai fost si vor mai fi.

Adauga un comentariu