National

Ies la iveală noi detalii în cazul copilului care şi-a pierdut viaţa după o anestezie generală făcută la clinica stomatologică

Publicat: 18 feb. 2020

Ies la iveală noi detalii în cazul copilului care şi-a pierdut viaţa după ce a fost anesteziat general, la clinica stomatologică din Piteşti. Micuţul a fost înmormântat zilele trecute, iar oamenii legii continuă cercetările! Marţi, 18 februarie, au avut loc şi mai multe percheziţii! Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş au efectuat marţi, 18 februarie, percheziţii la clinica stomatologică în care a fost anesteziat copilul de patru ani, la o asociaţie reprezentată de medicul anestezist, dar şi la domiciliul acestuia.

Percheziţiile au fost făcute în vederea administrării de probatoriu în dosar.

„În data de 18 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Argeș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciului Criminalistic, Poliției Municipiului Pitești și Poliției Municipiului Curtea de Argeș, au efectuat trei percheziții pe raza municipiului Pitești și municipiului Curtea de Argeș, în vederea administrării de probatoriu într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă”, au transmis oamenii legii, conform Antena3.

În timpul percheziţiilor, poliţiştii au ridicat mai multe documente şi înscrisuri, dar şi un aparat folosit la procedura medicală. Vă reamintim că băieţelul de patru ani a intrat în comă după ce a fost anesteziat la clinica stomatologică din Piteşti, cu un cocktail de substanţe. Micuţul a murit la Spitalul Clinic de Urgenţă Grigore Alexandrescu din Bucureşti, în ciuda eforturilor medicilor.

Comentarii
Adauga un comentariu