Local

Iesean amendat pentru ca si-a plimbat cainele in Parcul Copou fara lesa

Publicat: 04 iun. 2014

Plimbarile in parc pot aduce amenzi proprietarilor de animale care nu-si iau masurile de siguranta atunci cand se afla pe domeniul public. Autoritatile locale i-au luat in vizor pe cei care, desi detin caini de talie mare, nu respecta legea care ii obliga sa le puna botnita si lesa pentru a nu reprezenta un pericol pentru trecatori. Astfel, amenzile au inceput sa curga pentru cei care nu respecta normele referitoare la caini, majoritatea sanctiunilor fiind date in zona parcurilor din Iasi.

Citeste si: Misiune de salvare a unui caine ingropat de viu – VIDEO

„Numitul C. D., de 21 de ani, domiciliat în municipiul Iasi, a fost sanctionat contraventional cu amenda în valoare de 300 de lei, conform Hotararii de Consiliul Local Municipal Iasi, numarul 172 din 2002, privind gospodarirea si mentinerea curateniei în municipiul Iasi, deoarece a intrat în Parcul Copou cu un câine rasa Ciobanesc German, fara a avea botnita si lesa”, a declarat Daniel Ungureanu, purtatorul de cuvant al Politiei Locale Iasi.

Citeste si: Ati mai vazut vreodata asa ceva? Iata ce grozavii au crescut in mijlocul Iasului – FOTOloading...

Comentarii
      • mananci ***** fara sa stii, muistii de politisti dau amenzi la caini cu stapan care sunt dresati sivaccinati, iar pe cei vagabonzi nu-i vede, ca musca in fiecare zi zeci de ieseni

Adauga un comentariu