Local

Ieşean, arestat la domiciliu pentru tentativă de omor! Daniel Nicu Ungureanu, cercetat de procurori după un incident cu un pensionar! Întreg scandalul a izbucnit de la un conflict banal! (Exclusiv)

Publicat: 20 oct. 2020
Judecătorii au dispus arestarea la domiciliu pe numele unui ieşean, sub acuzaţia de tentativă de omor
Un bărbat cu mâinile încătuşate la spate

Un individ a fost arestat la domiciliu, pentru 30 de zile, marţi, 20 octombrie 2020. Judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au luat această decizie ce îl priveşte pe Daniel Nicu Ungureanu. Individul este cercetat de anchetatori pentru tentativă de omor

Un ieşean a fost arestat la domiciliu, pentru 30 de zile, marţi, 20 octombrie 2020. Decizia a fost luată de către judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi.
„Instanţa respinge propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi privind luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpatul Daniel Nicu Ungureanu. Dispune luarea faţă de inculpatul Daniel Nicu Ungureanu, cercetat pentru tentativă de omor, a măsurii preventive a arestului la domiciliu, pe o perioadă de 30 de zile”, au declarat marţi seară reprezentanţii Tribunalului Iaşi.

Daniel Nicu Ungureanu nu are voie să discute cu victima

Pe lângă decizia arestului la domiciliu, judecătorii i-au impus lui Daniel Nicu Ungureanu să nu discute cu victima sau cu membrii familiei acesteia ori cu martorii. „Desemnează Poliţia Municipiului Paşcani – IPJ Iaşi sub coordonarea Biroului Supravegheri Judiciare din cadrul IPJ Iaşi pentru supravegherea respectării măsurii arestului la domiciliu şi a obligaţiilor stabilite în sarcina inculpatului Daniel Nicu Ungureanu. Îi atrage atenţia inculpatului că, în caz de încălcare cu rea-credinţă a măsurii sau obligaţiilor stabilite în sarcina sa prin această încheiere, măsura arestului la domiciliu poate fi înlocuită cu cea a arestării preventive. Dispune punerea în libertate a inculpatului”, au adăugat magistraţii ieşeni.

Bărbatul, vizat de procurorii ieşeni după un incident violent

Anchetatorii au precizat că Daniel Nicu Ungureanu a intrat în vizorul lor în urmă cu câteva zile. Surse judiciare au menţionat că ieşeanul de 45 de ani a fost protagonistul unui conflict. Astfel, în urma unei dispute verbale cu un bărbat de 75 de ani, individul l-ar fi lovit pe acesta din urmă de mai multe ori.
Autorităţile au fost anunţate despre producerea incidentului printr-un telefon la numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112. La scurt timp, la faţa locului au ajuns echipaje medicale şi de Poliţie.

Victima, preluată de echipajul medical şi transportată la spital, pentru îngrijiri

Victima a beneficiat de primul ajutor din partea unui echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Iaşi. Septuagenarul a fost dus apoi, de urgenţă, la spital. Acolo, doctorii i-au acordat îngrijirile necesare. Totodată, medicii au constatat că leziunile suferite de bărbatul de 75 de ani au fost de natură a-i pune viaţa în pericol.
Oamenii legii au declanşat o anchetă şi au ajuns la Daniel Nicu Ungureanu. Bărbatul a fost săltat şi dus la audieri. Luni, 19 octombrie 2020, în jurul orei 15:00, suspectul de tentativă de omor a fost reţinut pentru 24 de ore. Ulterior, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au propus arestarea preventivă a acestuia. Însă judecătorii au luat decizia arestului la domiciliu în ce îl priveşte pe Daniel Nicu Ungureanu. Totuşi, decizia nu este definitivă, aceasta putând fi contestată.

Adauga un comentariu