Local

Iesean urmarit international, prins in Marea Britanie

Publicat: 11 iul. 2019
1

Un barbat in varsta de 40 de ani, din municipiul Iasi, urmarit national si international, a fost depistat de catre politisti, in urma unei colaborari cu autoritatile din Marea Britanie. Acesta incerca sa scape de executarea unei pedepse de patru ani de inchisoare, fiind condamnat pentru savarsirea infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat si contrabanda.

Vezi si: Se nasc ipoteze socante in cazul mortii tanarului de 30 de ani! Povestea nestiuta din spatele suicidului care a ingrozit un oras intreg

"În urma schimbului de informatii dintre politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Iasi si autoritatile din Marea Britanie, realizat prin intermediul Biroului Sirene, din cadrul I.G.P.R., a fost depistat, pe teritoriul Marii Britanii, un barbat, de 40 de ani, din municipiul Iasi, urmarit national si international. Acesta se sustragea executarii pedepsei de patru ani închisoare, fiind condamnat pentru savârsirea infractiunilor de constituirea unui grup infractional organizat si contrabanda. În baza mandatului de executare a pedepsei închisorii, emis de Tribunalul Iasi, acesta a fost predat din Marea Britanie si depus în Penitenciarul Rahova, la data de 9 iulie a anului curent", precizeaza reprezentantii IPJ Iasi.

Comentarii
  • Diaspora cea suparata ca nu ii ajunge trei zile de vot. Diaspora ar dori o luna de vot si cate cinci buletine de vot de fiecare ipochimen. Ca sa iasa bine la numaratoare !

    • Nu conteaza cine voteaza , conteaza cina numara voturile , a spus Joseph Dzhughasvili, Dar conteaza cine voteaza , poti numara de doua trei ori , tot acolo iesi , Cand lumea nu te vrea dai vina pe altii

Adauga un comentariu