Actualitate

Iesean urmarit international retinut de politie. A facut contrabanda cu sute de kilograme de tigari

Publicat: 25 apr. 2014
1
La data de 24 aprilie, politistii de la Biroul Urmariri Iasi au organizat si executat, impreuna cu politistii de la Sectia 9 Politie Rurala Harlau si Sectia 8 Politie Rurala Letcani, o actiune pe linia depistarii persoanelor urmarite, pe raza comunelor Fantanele, Gropnita si b. Cu aceasta ocazie s-au efectuat patru descinderi domiciliare, in urma carora a fost depistat si retinut urmaritul international Mihai C., de 37 de ani, din Fantanele.

Citeste si Un control de rutina a scos la iveala o retea infractionala
 

Barbatul se sustragea executarii unui mandat european de arestare, emis de autoritatile italiene, pentru comiterea infractiunilor de contrabanda si constituirea unui grup infractional organizat. Mai precis, in cursul anului 2008, impreuna cu alti 30 de complici, acesta a transportat, detinut si cumparat, pentru a vinde in Torino – Italia, tigari de contrabanda in cantitate de aproximativ 1.500 kg.

Citeste si Vindea alcool si tigari de contrabanda din portbagajul masinii

In urma colaborarii dintre Politistii Biroului Urmariri si Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Timis, a fost depistat si retinut de catre politistii timiseni Dumitru P., de 30 de ani, din comuna Probota, Iasi, care se sustragea executarii pedepsei de 3 ani si 3 luni inchisoare pentru furt calificat. Barbatul a fost prezentat parchetului, care a dispus retinerea pe baza de ordonanta, urmand a se dispune cu privire la extradarea sa.
Comentarii
  • Mai nou, tigarile-s la kilogram, jurnalistilor?! Ar trebui sesizati cei de la Protectia Consumatorilor ca nu-i inscriptionat gramajul pe pachetele de tigari! Ia vedeti!

Adauga un comentariu