Magazin

Ieseanca Rodica Bacalum, surprinsa in scene de groaza!

Publicat: 29 aug. 2013

Rodica Bacalum, una dintre cele trei surori din Iasi care au devenit celebre in urma numeroaselor aparitii sexy, este anti-talent la actorie! Dovada sta o inregistrare in care un regizor se chinuie sa scoata un “zvac” din ea.

Daca la show-uri erotice se descurca de minune, la alte capitole surorile Bacalum, din Iasi, lasa de dorit! Si-au dorit atat de mult sa devina celebre si bogate, incat au apelat la toate mijloacele. Una dintre ele, Rodica, a cochetat chiar si cu actoria, dupa ce a vazut ca spectacolele erotice nu mai “renteaza”.

Astfel, s-a gandit sa-si descopere talente nebanuite, de actrita, intr-o productie denumita “Pletele Sfintei Margareta”. Imbracata cu o rochie alba, vaporoasa, si cu un violoncel, ea nu a avut aparent o misiune grea, decat sa “scartaie” din corzi, foarte expresiva, timp de cateva secunde.

Acest lucru nu prea i-a iesit, fapt ce l-a scos din minti pe regizor, care i-a repetat incontinuu: groaza! Frica! Cu miscari mai largi, te rog. Si mana stanga pe corzi..hai, baga!”. Iar Rodica nimic.

“Stramba-te! Traieste! Uita-te urat!”. Degeaba. Unul dintre membrii echipei de filmare s-a gandit ca poate ar fi bine sa-i arate cateva miscari, insa nici macar atunci Rodica nu s-a dat pe brazda.

Regizorul a cedat si a chemat chiar un lautar ca sa cante, sperand ca macar asa Rodica va fi mai volubila. Toata lumea rasuflat usurata dupa… foarte multe incercari.

Sursa: cancan.roloading...

Comentarii
Adauga un comentariu