Sport

Ieseanul Ciprian Paraschiv, propus ca membru in doua comisii UEFA

Publicat: 28 iul. 2015
1

Fosta glorie a Politehnicii Iasi, Ciprian Paraschiv, actualul manager de dezvoltare fotbalistica de la FRF, are sanse mari sa fie membru in doua comisii ale UEFA. Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal (FRF) l-a propus pe Ciprian Paraschiv ca membru în Comisia de Futsal si Beach Soccer, ambele comisii UEFA.

De asemenea, Miodrag Belodedici si Ion Vladoiu vor face parte din Comisia Tehnica a FRF pentru sezonul competitional 2015-2016, anunta forul de la Casa Fotbalului, dupa Comitetul Executiv de luni.
Tot începând de luni, FRF are o noua organigrama. „Schimbarea organigramei FRF s-a facut la propunerea administratiei. Este o organigrama cu un format modern, adaptat tuturor provocarilor pe care le întâmpinam. Ca noutati, precizez înfiintarea unui consiliu administrativ cu mediul de afaceri, în care se vor regasi toti partenerii FRF, precum si un departament de medicina”, a declarat presedintele FRF, Razvan Burleanu, conform Mediafax.

Comisia Medicala este condusa de Ion Bogdan Codorean, din aceasta mai facând parte medicul Pompiliu Popescu, dar si Flavian Aramitu (FC Steaua). Pe de alta parte, Comitetul Executiv al FRF a aprobat si ca Radu Visan sa fie propus pentru a face parte din Comisia Asociatiilor Nationale.
Adauga un comentariu