Magazin

Ieseanul Daniel Pancu a divortat, dupa 10 ani de casnicie! Uluitor ce spunea fratele Mihaelei despre fostul fotbalist

Publicat: 17 apr. 2019

Daniel Pancu (41 de ani), fostul fotbalist legendar al Rapidului, nascut in Iasi, antrenor al echipei din L3, a divortat de Mihaela, dupa o casnicie de 10 ani, informeaza gsp.ro. 

Cei doi aveau o relatie de 15 ani si se casatorisera in 2009. Daniel si Mihaela au impreuna doi copii, un baiat si o fata – David Gabriel (13 ani) si Maria Victoria (9 ani). Nu este pentru prima data cand acestia au vrut sa divorteze. S-a mai intamplat si in octombrie 2012, atunci cand Mihaela, a intentat actiunea de divort, iar cei doi au ajuns la tribunal. Doar ca pana la urma cei doi au ajuns la un acord si-au decis sa mearga mai departe ca familie. Mai mult, de cateva zile, Mihaela a renuntat la numele de Pancu pe pagina personala de Facebook si a revenit la numele de fata, Stanciu. Mihaela este sora lui Nicolae Stanciu, un alt jucator reprezentantiv al clubului din Giulesti. 

In urma cu 7 ani, Stanciu declara pentru Libertatea:
”Nu a obligat-o nimeni pe sora-mea sa stea atata timp cu un betiv si un curvar. Pana la urma Pancu a baut pe banii lui. Daca a batut-o nu stiu, nu ma bag in viata lor de familie. Trebuia sa se duca la munca sa-si faca o cariera a ei nu sa astepte banii lui” 
 loading...

Adauga un comentariu