Sport

Ieseanul Razvan Aghion continua turneele in Belgia

Publicat: 26 iul. 2015
Ieseanul Razvan Aghion (11 ani si 8 luni), insotit la cele doua turnee din Belgia de antrenorul si bunicul sau Vergil Aghion, a evoluat la primul turneu de la Bruxelles – „BATD Tennis Youth Open” – la categoria 12 ani, unde a ajuns pana in sferturile de finala ale probei de simplu, acolo unde a fost eliminat, cu 0-6, 3-6 de francezul Pierre Ngijol Carre. 
 
Citeste si: Ieseanul Razvan Aghion a dat lovitura la un turneu puternic in Belgia
La al doilea turneu de la U 12, tot de la Bruxelles – „BATD Tennis Youth Cup 2” – Razvan Aghion (de la CS CFR Iasi) a evoluat sambata in calificari, unde a pierdut, cu 4-6, 0-6 in fata unui alt francez de culoare foarte abil pe terenul disputei, Kingsley Bassey. De remarcat ca Razvan Aghion a condus in primul set cu 3-0 si 4-2, dar a intrat apoiintr-un con de umbra si probabil de oboseala si a pierdut 10 game-uri consecutive!

Citeste si:  O noua victorie pentru ieseanul Razvan Aghion

Alaturi de bunicul sau, Vergil Aghion, tanarul Razvan Aghion va mai ramane la Bruxelles cateva zile, unde va continua antrenamentele de acomodare cu „duritatea” competitiile din strainatate! Razvan nu are nici 12 ani impliniti si ramane totusi un copil, care doreste sa faca performanta in sportul alb.


loading...

Adauga un comentariu