Local

Ieseni amendati pentru ca ascultau manele langa manastire

Publicat: 10 sept. 2012
1

In acest weekend, jandarmii au intervenit in mai multe randuri pentru asigurarea si mentinerea ordinii publice la manifestarile la care a participat un public numeros.
   
Astfel, in data de 08.09.2012, jurul orei 01.00, jandarmii ieseni au intervenit in parcarea din fata Manastirii Hadambu, unde un grup de persoane consuma bauturi alcoolice si tulbura linistea publica prin ascultarea de manele la un volum ridicat, fapt ce deranja credinciosii din incinta lacasului de cult. Doua persoane au fost sanctionate contraventional cu amenda in valoare de 600 lei fiecare.

Tot in cadrul misiunii de asigurare a ordinii publice de la Manastirea Hadambu a fost depistat si sanctionat cu amenda in valoare de 100 lei un barbat care cersea, sustinand ca este nevazator, desi acesta putea vedea.   

Jandarmii au intervenit si in comuna Gropnita, pentru aplanarea unui scandal izbucnit intre doi participanti la zilele comunei. Jandarmii au actionat rapid pentru ca scandalul sa nu se amplifice. Dupa restabilirea ordinii,  cei doi au fost sanctionati contraventional cu amenda in valoare de 200 lei.

Comentarii
 • ‎”un grup de persoane … tulbura linistea publica prin ascultarea de manele la un volum ridicat, fapt ce deranja credinciosii din incinta lacasului de cult.” – Dar invers nu este valabil cind in bisericile dintre blocuri se folosesc statii de amplificare si tulbura linistea locatarilor ? Ori popii au legi separate si nu pot fi amendati ???

   • Gogule, AFERIM!!! Cand urlau megafoanele la mitingul USL in Piata Unirii, duminica dimineata, in timpul slujbei, cred ca cei veniti la biserica Talpalari s-au simtit, daca nu umiliti, macar deranjati. Laurentiu cred ca statea si dansa pe terasa de la bar BOX de mai jos de TAROM si dansa din buric…Deh, comunistii, neo-comunistii si votantii USL au ramas la acelasi nivel. Una sunt PREOTII si alta sunt „popii”. Cei din urma sustin vreo constructie, ceva si pot fi din lemn sau otel. Fiecare cu nivelul lui de … utilitate

  • Amice, sunt de acord cu tine. Nu toti cetatenii tin sa audieze cantarile sfinte, cine simte nevoia, chemarea, cuviosenia, etc., merge IN biserica si se bucura de ele. Nu suntem stat fundamentalist, ba chiar suntem stat laic. AI PRICEPUT SI TU, ‘GOGULE’?

   • Nu cred ca,curtea este goala si se aude slujba afara. SI ASA CUM VA PLACE VOUA SA MANCATI MULT MULT RAHATEL CA PROSTII IN COMENTARII K SUFERITI DE SINGURATATE,VA SPUN SA CITI UN ARTICOL CU ATENTIE INAINTE SA MAI DEMOSTRATI IDIOTENIILE DIN CAPUL VOSTRU.ERA ORA UNU NOAPTEA! Iar cat despre linistea asta care o vreti duminica,intrebati la asociatie ce program exista de liniste daca nu stiti orele 🙂 Pot sa va bat covoarele in cap de la ora opt jumate pana la ora *3 in cap,la fel ca slujba care se termina la *

    • Pai daca bati covoare duminica de la opt juma’ la unu,cat e slujba la biserica, nu ne miram ca semnezi ‘dobitoci’, ca un singur dobitoc nu e destul 😀

Adauga un comentariu