Eveniment-Social

Ieseni blocati in case din cauza zapezii de pe trotuare

Publicat: 04 ian. 2015
1

An de an, primaria se confrunta cu problema deszapezirii cartierelor. Daca pe de o parte angajatii primariei ii avertizeaza pe ieseni ca risca sa fie amendati daca nu deszapezesc trotuarele din fata blocurilor sau sediilor firmelor, oamenii se declara si ei revoltati de strategia primariei. Astfel, municipalitatea are stabilite cateva trasee cu bulevardele principale pe care actioneaza preponderent la deszapezire, zonele din spatele blocurilor fiind lasate de izbeliste. „Pe trotuarele de pe bulevardul Pacurari si aleile din spatele blocurilor nu este curatata zapada. De fapt, este un amestec de zapada, nisip si apa care ingreuneaza mobilitatea celor care au deja dificultati de deplasare, a parintilor cu caruturi de copii. Este si un disconfort pentru ceilalti cetateni care-si doresc o iesire in oras. De asemenea, ar trebui sa supravegheati eliminarea turturilor periculosi”, a transmis municipalitatii Anca Gherasim, o ieseanca din zona Pacurari.

Comentarii
  • vrei sa vina cei de la primarie sa-ti ia si zapada de la usa?
    nu sunt de partea lor, dar dak esti sofer sigur i-ti dai seama k drumurile sunt practicabile in iasi, doar k trebuie sa stii sa conduci, sau ai luat permisul………..?!

    • Trotoarele si strazile se numesc domeniu public,asa scrie in lege,tot in lege scrie ca domeniul public este administrat de primarie. Cetatenii sunt patroni,ei platesc taxe,impozite,roviniete si vor sa beneficieze de serviciile pentru care au platit…..deci nu poti sa pui patronii sa dea zapada, da tu zapada ca tu esti sclavul platit de cetateni sa prestezi acest job

Adauga un comentariu