Local

Iesenii au luat cu asalt bazele de agrement. Incasari uriase pentru primarie

Publicat: 18 iul. 2016
1

Sute de mii de lei au intrat in conturile municipalitatii in ultimele saptamani, de la bazele de agrement din oras. Reprezentantii municipalitatii au aratat ca, in decursul lunii iunie, la Baza de agrement de la Ciric au fost facute incasari de peste 124 mii lei. Din aceasta suma, cea mai mare parte a venit de pe urma utilizarii piscinei mari, primaria incasand peste 84 mii lei in decursul lunii precedente.

Alti 15 mii lei au venit de pe urma utilizarii piscinei mici, iar 13 mii lei din inchirierea barcilor. Alte fonduri au fost incasate de pe urma utilizarii telescaunului, a terenului de paintball, minigolf sau catarari. Au fost incasate sume de bani si pentru folosirea terenurilor de fotbal si tenis din jurul bazei de agrement. In aceste zile din luna iulie, municipalitatea a incasat de pe urma bazei de agrement de la Ciric peste 111 mii de lei. Peste 88 mii de lei au venit de pe urma inchirierii piscinei mari din incinta bazei.

De la Plaja Nicolina, municipalitatea a avut incasari de 75 mii lei in luna iunie. Din aceasta suma, 61 mii lei au venit de pe urma adultilor care au intrat in baza, iar restul de la abonamentele pensionarilor si pentru utilizarea namolului. In prima jumatate a lunii iulie, la Plaja Nicolina au fost incasari de 102 mii lei. Cea mai mare parte din suma, circa 85 mii lei, a venit de pe urma adultilor care au intrat in baza.

Si de pe urma Strandului Municipal primaria a avut incasari de 147 mii lei in decursul lunii iunie. 118 mii lei au fost incasati de pe urma adultilor, circa 10 mii lei de pe urma biletelor luate de copii si pensionari, dar si pentru inchirierea sezlongurilor. In prima parte a lunii iulie, la Standul Municipal au fost incasari de 154mii lei. Din aceasta suma, circa 125 mii lei a venit de pe urma celor care si-au achizitionat bilete de intrare, restul de la pensionari si copii, dar si de la inchirierea sezlongurilor si umbrelelor.

Adauga un comentariu