Local

Iesenii care doresc sa devina politisti sustin maine proba scrisa

Publicat: 13 mai 2016
Maine, 14 mai, va avea loc proba scrisa a concursului de incadrare directa, din sursa externa sau reincadrare ca politisti pentru cele 1.900 de locuri de agenti de politie de ordine publica din Politia Romana. Candidatii trebuie sa se prezinte la sediul centrului zonal unde au fost repartizati incepand cu ora 9:15, accesul in salile de concurs fiind permis pana la cel mult ora 10:00. Accesul in sala de concurs se face pe baza unui document de identitate valabil, respectiv carte de identitate, permis de conducere sau pasaport. In sala, candidatii vor avea asupra lor doar documentul de identitate si pix/stilou de culoare albastra. Nu se permit pixuri sau stilouri ce permit rescrierea. Nu se admite accesul in sala cu materiale documentare, dictionare, notite, insemnari sau alte mijloace de calcul ori comunicare. Proba scrisa urmeaza sa fie sustinuta in fiecare dintre cele cinci centre zonale, la care au fost arondate unitatile teritoriale unde s-au inscris candidatii:
Bucuresti – Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza
Campina – Scoala de Agenti de Politie Vasile Lascar
Iasi – Universitatea Gheorghe Asachi si Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Ion Ionescu de la Brad
Cluj-Napoca – Scoala de Agenti de Politie Septimiu Muresan, Liceul Teoretic Nicolae Balcescu, Liceul Teoretic Avram Iancu, Liceul Tehnologic 1
Slatina – Centrul de Formare si Perfectionare a Politistilor Nicolae Golescu, Colegiul National Ion Minulescu, Colegiul National Vocational Nicolae Titulescu.


loading...

Adauga un comentariu